![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anonimowe Alkoholiczki:
1. Być może macie problemy ze wzrokiem, więc uświadomię was - tak, to facet. 2. Co jej się stało? Widocznie kiedyś musiała was spotkać, skoro taki uraz już jej został - nieuleczalny. PS.: Zamiast kpić, może napisałybyście, co wam się nie podoba. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
lol, ale pedalstwo ;]]
1. Co nam nie pasuje: WYGLĄDA JAK KOBIETA 2. Co nam się wybitnie nie podoba: fryzura, oczy, kształt twarzy, piegi- absolutnie nic! 3. Co nam nie leży: zadzierasz z nami, a robią to tylko głupcy, uwieerz
#13 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Okej moje panie. Mogę prosić o nie kłócenie się? AA tekstem: zadzierasz z nami, a robią to tylko głupcy normalnie wbiłyście mnie w podłogę. Czy wy na tym forum jesteście najważniejsze? Ale ok. To nie moja sprawa. Nie chcę się kłócić, ani nic. Tak tylko napisałam. Ludzie to jakaś paranoja... Teraz będą kłótnie o simkę. A po drugie powiedzenie komuś :zamiast kpić, może napisałybyście, co wam się nie podoba- to jeszcze nie zadzieranie. Ale...
Przepraszam z offa |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Napisałam im na pm xd.
No comment co do próżniactwa tych pań, bo żeby skopiowanym tekstem zaśmiecać mi i skrzynkę i ten temat, no cóż. Dziękuję Nysiu ;*. |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]()
Soul (mogę tak mówić?
![]() Cytat:
Jacqueline (ach, jedno z moich ulubionych imion *____*) jest ładna, nawet bardzo, ale: - fryzura niezbyt pasuje do jej kształtu twarzy, - oczy psują efekt; nie dość, że nienaturalne, to jeszcze wydają się lekko za duże, ale ok, może mi się wydaje, - nosek wydaje się ciut za dużo zadarty (też może mi się wydawać ;p), - PIEGI - największy minus. Gdyby były o kilka tonów jaśniejsze, jak już wspomniał zuberek, byłyby całkiem w porządku. ;] Na koniec jeszcze doczepię się do zdjęć, które nie są tej samej wielkości ( ![]() ![]() Sim: 6/10 Simka: 8,5/10 Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu, zwłaszcza, że widać tu Twój talent. Masz już dużą wprawę. Da się zauważyć, że to nie Twoi pierwsi Simowie. :]
![]() |
#16 |
|
![]()
Dziękuję Luthiee ;*. Oczywiście możesz mówić Soul.
Mam nadzieję, że jak wrócę (będę gdzieś na początku sierpnia) to nabiorę weny i zrobię postępy w tworzeniu simów. Co do tych nieszczęsnych piegów - to miałam kilka wariantów. Albo założyć tę właśnie 'tonę' piegów, które ona ma teraz lub po prostu złączyć kilka masek z piegami. Jednak ta druga opcja sprawiała, że piegi były prawie niewidoczne, a chciałam, żeby rzucały się w oczy. Pozdrawiam ; ). PS.: Jacqueline to piękne imię xD. Ostatnio edytowane przez Soullea : 30.06.2009 - 17:21 |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jacqueline- ta też ma wory pod oczami?
Nie no, Ty to chyba lubujesz się w takich "na samym dnie", ale mi to oczywiście w niczym nie przeszkadza ![]() Ale strasznie wieśniackie te ciuchy ma -,-
#18 |
|
![]()
Wory pod oczami to sprawka cieni. 'Na samym dnie' to moja specjalność ;p.
A jej ciuchy... jakoś mi tak wpadły, to je wybrałam. Ale widzę, że się nie podobają, to zacznę chyba ograniczać tą 'wieśniackość' w simach ;]. |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ja zacznę od początku
![]() Seth: przypomina mi trochę kobietę, może przez te włosy. Nie podobają mi się usta, też przez to kobietę przypomina. Ale reszta ok. Jacqueline: zdecydowanie lepsza od Setha. Kocham jej włosy! Skąd je masz? ![]()
![]() |
#20 |
|
![]()
Czerwona Truskawka - dzięki
![]() http://www.digitalperversion.net/gar...?topic=10207.0 . Pozdrawiam. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|