![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata
![]() 3/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom jest o wiele lepszy od Twoich poprzednich, jednak jest wciąż parę niedociągnięć.
Te krzaczki koło domu trochę dziwnie wyglądają, postawiłabym je w inny sposób, wzbogacając bardziej przyrodę; kosz na śmieci i skrzynka na listy są strasznie 'rozstrzelone'; samochody w ogóle nie pasują do domu, powinno być jedno auto, najlepsze by było któreś z tych tańszych; łazienka jest trochę duża, ewentualnie dałabym jakieś blaty, kosmetyki, perfumy (w końcu to jest w The Sims 3 i trzeba z tego korzystać...), zmieniłabym kolor drzwi i lustra, dała inną wannę; tak w ogóle, po co simom basen, skoro mieszkają koło wodospadu? Reszta pomieszczeń jest OK. :] |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 14
|
![]()
domek mnie nie urzekł, ani trochę. Mało ogrodu, bryła baardzo prosta, brzydka i nudna elewacja, zwyczajne wnętrza... 5/10
#18 |
|
![]()
zachwycający to on nie jest.
4 btw, zawsze jak przeglądam forum i patrzę na ten temat to mi się wydaje że zamiast Domek przy Wodospadzie jest napisane Domek przy Woodstock XD
#19 |
Guest
|
![]()
Kurcze w ogóle mi się to nie podoba! Eek
Wiem, że chciałes się postarać ale ogólnie to w każdym pokoju jest inny styl!! Frown Dwa samochody na jednym podwórku i jeszcze prawie obok siebie?? :/ Mogłeś dobudować jakis garaż dla jednego albo 2 osobne :/ W łazience za mało dekoracji W kuchni te wisyce patelnie nie pasuj w tzm miejscu... mnie si w ogle nie podoba kuchnia itp. Yasonz dodazbz uroku tzm pomiesycyeniom... Pozwol, ze pozostawie to bez oceny |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|