|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie to ględzenie przy stole też denerwuje. Najgorsze jest jak do obiadu (kolacji) siądze cała rodzina. Zazwyczaj podaje simą obiad tak na 17-18h i jak rodzina jest pełna i siądzie tak cała np; 4 to gadają nawet do 21 -,- A w tym czasie jakby szybko zjedli to by i można jeszcze jakieś zabawy zrobić lub coś ... a zazwyczaj moje simy o 21 mają już bardzo mało energii i muszę je klaść spać.
Duchy również mnie wkurzają. Dlatego nie stawiam juz nagrobków na mojej parceli. Zrobiłam sobie cmentarz i tam przenosze zmarłych simów.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A mnie denerwuje jak dzieci ciągle gdzieś porzucają swoje zadania domowe.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jesli chcecie miec spokój z potrzebami simów/simek to wpiscie shift i c a potem maxmotives.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No dokładnie ! ;// Mój sim jest kucharzem, i w kółko tak robi ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja jak ostatnio gralam to wszystkim simom wyskakiwala bez przerwy opcja "gratuluj" i " rzucaj pilke". Szczegolnie na jednej parceli. W dodatku jak zaczynali juz cos robic to nie chcieli przestac chodzby i mieli zamarznac w ogrodku rzucajac ta pilke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mnie to co Ritty, a poza tym ciągle pojawiające się polecenia, weź dziecko - weź butelkę graj SSX3 . ;//
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mnie denrwuje to,kiedy moja simka ma zaledwie 20 minut do pracy,a ona pustą filiżankę po kawie zanosi na pierwsze piętro na biurko,mimo,że blat w kuchni jest wolny,a ona stała koło niego :/
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ŁA-DO-WA-NIE~! X`D
Poza tym, to nic. Nie jestem jakimś nerwusem ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie jeszcze denerwuje duża liczba przyjaciół (która jest niestety niezbędna do dobrze płatnej pracy), bo jak sim zaniedba ich, to się zaczyna męka z telefonem...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mnie denerwuje jak jest pora zeby noworodek juz dorosnal to sam nie dorasta tylko simka musi Mu w tym pomoc.. i caly czas stoi z Nim i stoi xPP Robie wszystko z tym dzieckiem - karmie, bawie sie z Nim, przytulam a ten nie dorasta i tak jest okolo przez 2 dni simowe >.> .
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|