Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.08.2009, 23:31   #1
KisS
Guest

Domyślnie Zły Dotyk [+18] ;*

Dla tych co nie doczytali- niektóre foty są plus eighteen, więdz radzę uważać. Ta historia nie ma ze mną nic wspólnego, ale postanowiłam ją opisać. W zasadzie zrobiłam to z kumpelą. BuZioLe ;***
Mam na imię Amy- po prostu Amy i od zawsze byłam Amy. Niewidzialną Amy. Tak oceniam ten stan, kiedy przechadzasz się korytarzem i nikt nie mówi cześć, nikt nie spojrzy i tylko cię popychają. Ale do rzeczy. Mama umarła kiedy byłam bachorem, miałam 9 lat. Zamieszkałam z tatą, starszą siostrą i bratem o rok starszym w kawalerce. Żyło się pomału. W tym roku skończę 15 lat. Wprowadziliśmy się do domku w Miłowie razem z dziadkiem. Teraz zaczyna się nowy rozdział w moim życiu...
Kiedy wróciłam do domu po wizycie w sklepie i weszłam po schodach do sypialni zastałam Tomko w dziwnym stanie. Leżała zapłakana na łóżku. Łkała swoim niskim głosem a makijaż spływał jej po twarzy warstwami.
- Tomko, co się stało?- podbiegłam do niej.
- Wyjdź szmato!- wrzasnęła.
Zbiegłam do kuchni w wielkim strachu. Co jej odbiło? Czy to mógł być Tyler? Był zły, że zerwali. Jechałby z Werony?
Zobaczyłam Tomko zbiegającą po schodach.
- Powiedz mi co się stało!- nalegałam.
- Posłuchaj, ty mała suczko, nie wtrącaj się w moje życie. Gówno mnie obchodzi kim jesteś i co sobie tam pod nosem pier***lisz. Odpie**l się ode mnie!- darła się nade mną.
- Rodziny się nie wybiera.- wyszeptałam.
- No niestety, bo nie wybrałabym takiego SUCZYSKA TĘPEGO jak ty mała ci**! Wychodzę! Będę wieczorem!- trzasnęła drzwiami.
Spoko, nie raz tak mówiła. Wróci za sekundę i mnie przeprosi...

kilka godzin później

Tomko wróciła po kilku godzinach. Ugotowała pyszną kolację. Ale dalej widziałam emocje zastraszające ją od środka. Dziadek zażartował, że to duża dziewczynka i może nie chce nam mówić wszystkiego. Jakoś gorzko to brzmiało. Przez noc coś mamrotała. Coś w stylu:
" głupia TomTom..."
Pewnie kolejna jej wpadka. Nieważne, jutro pierwszy dzień szkoły. Zapadłam w sen....

Obudziły mnie jakby jęki dochodzące spod łóżka. Otworzyłam powieki i przetarłam oczy kłykciami.

Dziadek jakby przyciskał do siebie mojego misia, posuwał nim. Słyszałam trzepanie. CO? COTOMABYĆ?!
- Dziadku, co ty wyprawiasz?!- krzyknęłam na cały regulator.
- Ojejku!!! To ty... eee... Amy. Przechadzałem się po domu i nie chciałem, żebyś zobaczyła mojego sterczącego ch.... brzucha. Tak się ma na starość. Spokojnie kochanie... Już się eee, ubieram.- dziadek tłumaczył się.
Odetchnęłam z ulgą. Zauważyłam, że nie ma nikogo w pokoju. No tak, pewnie moi szanowni bracia i siostry siedzą na balkonie i piją piwo.
- Dobrze dziadku, spokojnie. Połóż się już.- zakończyłam jego wywód.

- Oj, chodź do mnie, niech cię wyściskam, moja duża dziewczynka...- przytulił sie do mnie.
Poczułam się jakoś dziwnie. Ale przecież to tylko mój dziadek, prawda?

Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania