![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet fajna, ogródek mały i skromny, ale jest fajny.
kuchnia z jadalnią nie bardzo mi się podoba. Lepiej chyba by wyglądało gdyby była jednolita podłoga, a nie tu kafle tam drewno. Tak samo ściany, tak nagle inne. Zasłonki mają brzydki kolor. Łazienka wydaje się być duża i pusta, niezbyt ciekawe kolory. Salon i gabinet - regał na książki bez książek... widać że mieszka tam simka, więc mogła się wybrać na zakupy po pare książek, obrazy nie pasują, poza tym jest ok. Sypialnia - jakieś zasłonki na oknach by się przydały. Ogólnie nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
teren przed domem bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
domek cudo
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Och ! Jaka ta wiśnia jest piękna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła - 10/10 bardzo ładny ogród
Przedpokój - 8/10 Kuchnia z jadalnią - 8/10 Łazienka - 9/10 Salon i gabinet - 7/10 Sypialnia - 8/10 Ocena ogólna - 8.33 ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Piękny.
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
super
![]() podoba mi się ! lecz mam pytanie.. czy to już w the sims 3 były takie meble, czy są to z jakichś dodatków?? ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna, ale w środku zbyt wiele styli jest pomieszanych i niekoniecznie dobrze to wygląda. Rozmieszczenie pomieszczeń ciekawe i pomysłowe. Ogród też niczego sobie, ale wnętrza psują całość.
7/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, jest taki optymistyczny, prawdziwy ''ciepły kąt'' jak to ujęłaś. Miałabym kilka zastrzeżeń ale wymienili to już moi poprzednicy. Jedyna rada jaka mi się nasuwa to bardziej eksperymentować z kolorami. Czekam na Twój następny domek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|