![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja powiem szczerze że tak: bryła domu bardzo ładna, przydałby się bardziej kwiecisty ogród, w środku proste ale ładne wnętrze
![]() Ocena- 7,5/10
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła niebardzo mi sie podoba, ogród może być.
Kuchnia, jadalnia i salon są troche puste, na pułce z książkami przydało by sie kilka książek ![]() Korytarz na górze - przydałby się tan jakiś obraz. Pokój nastolatki - może być, chociaż jest troche za ciemny, tapeta mi się nie podoba i pościel taka sama jak tapeta. Przydałyby się jakieś ozdoby. Pokój Adriana - też jakieś ozdoby by mogły być, bo jest bardzo pusto. Łazienka jest za ciemna, kolor wanny niebardzo pasuje. Ogólnie dom jest taki sobie. |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła ładna w ogrodzie przydałoby się dodac cos więcej.. wnętrze takie sobie.. pusto!!!przede wszystkim. więcej jakis dodatków, dupereli, kwiatów, obrazów czegokolwiek. pokój nastolatki jak dla mnie wyglada na pokój jakies babci. za ciemny zdecydowanie. łazienka ciemna ( lubię ciemne ale ta mi się mie podoba wcale.)Popracuj jeszcze...
ocena (słabo) 3/10 Pozdrawiam ![]()
#14 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak na pierwszy dom nie jest źle. Ale jest tutaj za ciemno i za pusto. No i oczywiście te skoki kolorów. Spokojny brąz i od razu jakiś zieleń wyskakuje
![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
No, jak na pierwszy dom w 3, to całkiem nieźle Ci to wyszło. Miałabym kilka zastrzeżeń co do wnętrz, ale to drobnostki. Bryła podoba mi się, aczkolwiek dach trochę mniej; fajne oczko wodne przed domem. Nieźle, nieźle. 8/10. Pozdro.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nawet nie ma co oceniać i pisać.Dom bez ładu i składu.Pusty sztuczny nienaturalny nie dokończony bez wyobraźni . MOJA OCENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 punktów.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Trochę pusto, ogólnie to jakoś nie w moim stylu.
5/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mi się nawet podoba
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|