![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
9 pierwszych zdjęć będziesz miał w małych rozmiarach, trzecie nie może być większe niż 1024x768 pikseli, a już najlepiej byłoby gdybyś z tych "standardowych" wymiarów dał zwykłe 800x600
![]() Wtedy mam pewność, że nie rozjedzie ekranu. (heh, przy robieniu print screenem mam ten sam problem ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam taki problem. Mianowicie, jak usuwalam wsyztskie defaulty, to jakims cudem skiny mi sie nie usunely, i zoaczylam to dopiero po zrobieniu metamorfozy. I mam pytanie : czy jesli teraz wywale je z downloads, to jak wejde w gre w moje gotowe simy, ktore mialy skiny z netu, to nic sie z nimi nie stanie? Tzn. czy beda mialy normalne, maxisowe skiny? Czy musze je robic od nowa?
Ho, mam nadizeje ze napisalam zrozumiale ![]()
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
niezbyt zrozumiale jak dla mnie, ale jeżeli usuniesz defaulty z downloadu to teoretycznie nie powinno ich być i zastąpią je maxisowe
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
tak, ja usunęłam defaluty, wywaliłam na pulpit i dopiero po sprawie wkleiłam do downloads. i wszystko działało jak trzeba. a też zrobiłam metamorfozę ze swoimi skinami.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Hmmm...nie wiem z jakich to powodów ,ale zciagnełam simowa rodzinkę Hak i ich w grze nie mam !
![]() |
![]() |
#17 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Na pewno dobrze przeszukałaś skrzynię domów?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Yhy....mam tak ,że przeszukałam wszystkie parcele domów i na dodatek jest przeciez taka opcja ,że pokazuje Ci gdzie sa w skrzyni domów zamieszkane parcele... a tam mam pusto... Znaczy się mam rodzine Hak ,ale juz po metamorfozie...i nie mam jak zdjęc przed ich wyglądem zrobić...Chyba ,że ktoś mi pozowli na skopiowanie ich wyglądu przed metamorfozą ;]
|
![]() |
#19 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Z tym nie powinno być problemów
![]() Tylko dogadaj się z jakimś userem ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |