![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek z zewnatrz sliczny:d ten snieg........ahhh
w środku jest ok... salonik swiateczny reszta mniej jednak i tak mi się bardzo podoba... 9/10 Pozdrawiam ![]()
#13 |
Guest
|
![]()
Ale fajny dom, super, te krzesła w jadalni są cool, skąd je masz?;p
Tylko sypialnia trochę mało świąteczna ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Fajowy domek, ale tylko po salonie widac, ze jest swiateczny to jeden minus.
Daje: 8,5/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mógłby być "świąteczniejszy"
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
9/10
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Dla mnie świetny! Tylko w tym różowym pokoju troszkę za dużo rzeczy na ścianach.
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Więc może ujmę to tak...
Pierwszym + jest otoczenie, pokazuje świąteczny klimat. Pierwszym - jest bryła.Nie pasuje mi do otoczenia leśnego. W salonie + są ozdoby, salon jest bardzo klimatyczny. Kolejnym - są dzwonki w salonie."Dziwnie" zwisają z sufitu. Następny - w salonie.Kanapa za blisko drzwi. Kuchnia - krzesła mogą być, ale nie do świątecznego stołu. Kolejny - w kuchni to firana, na takie okna nie pasuje. Teraz + za składniki w kuchni, odzwierciedlają przygotowanie potraw na święta. Spiżarnia jest + ponieważ rzadko się ją spotyka, a na święta w sam raz. W spiżarni - jednak za materiały.Nie są świąteczne. U córki - za biurko,jest bardziej biurowe.Nie pasuje do pokoju dziecka. Widać ,że to pokój dziewczynki ,ładnie ustrojony ,za to + Kolejny - w tym pokoju to niektóre obrazy - są za dojrzałe jak na dziecko. To samo tyczy się czarnych mebli - do pokoju dziecinnego? - Ale...+ za wzorki na ścianie xD Łazienka...ogólnie ładna , + Nie podoba mi się tylko apteczka na półce, - Sypialnia...żyrandol wygląda jak zardzewiały!fuj! - Pierwszy + za dywan,pasuje tam. Drugi + za łóżko,czerwona pościel również pasuje. Niestety - za szafę,jest "okropna". Ostatni - za kwiaty na ścianie brzydko wchodzące pod lustro. Jak widzisz oceniłam twój dom dosyć surowo, choć i tak z lekką taryfą ulgową. Zdobyte "-" = 13 Zdobyte "+" = 9 W sumie, nie jest źle, ale moja ocena to 5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|