|  | 
|  22.01.2010, 21:06 | #1 | 
| Zarejestrowany: 28.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 3,273 Reputacja: 15 |  Odp: ,,Teodor'' by Młocius/Camerandios 

Dobra, imię Teodor strasznie mi się nie podoba   Ale nie o to chodzi chyba w tym domku  Nie podoba mi się salon (jest za pusty) i żółte akcenty w całym domu. Sypialnia jest super- zastanawiam się tylko jak Ty zrobiłeś ten taki dziwny sufit  Aha, no i bryła też bardzo się mi podoba. Jestem na TAK no i pozdrawiam   
				__________________ Evil is a Point of View | 
|   | 
|  | 
|  24.01.2010, 21:51 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: ,,Teodor'' by Młocius/Camerandios 

Bryła jest jak dla mnie genialna. Tylko kilka szczegółów w ogrodzie bym zmieniła. Za to w środku - porażka. Wydaje się, ze nie do końca miałeś na niego pomysł. Łazienka jest znośna. A dokładniej prysznic i podłoga. Reszta w środku mi się wcale nie podoba.  Mam tylko jedno pytanie: jak zrobiłeś taki wyższy sufit? | 
|  26.01.2010, 06:54 | #3 | 
| Zarejestrowany: 03.07.2009 Skąd: Ze Szmaragdowego Snu Płeć: MężczyznaPostów: 1,482 Reputacja: 19 |  Odp: ,,Teodor'' by Młocius/Camerandios 

Dom gites szczegolnie sypialnia jest bardzo fajna ogolnie dom w stylu jaki ja preferuje ^^ 10 ci nie dam ale na slabiutkie 9 zaslugujesz   
				__________________ | 
|   | 
|  27.01.2010, 14:22 | #4 | 
| Guest 

|  Odp: ,,Teodor'' by Młocius/Camerandios 

Nie wiem czemu, ale mi się nie podoba    | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| 
 | 
 |