![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Heh<wyrazy współczucia>
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się.
Bryła jest całkiem ok, za to ogród w ogóle nie zagospodarowany. Ściany i podłogi do siebie nie pasują, zbyt wymyślne kształty pomieszczeń i zbyt pusto. 4/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dzięki tą pustość zamaskowałem już w simsach dzięki Rooi
EDIT:jeszcze jakies komentarze? Ostatnio edytowane przez Tofik : 02.02.2010 - 13:32 |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zlewają się kolory, nie dawaj ścian i podłóg o podobnych kolorach, bryła mi się nie podoba, i za dużo wieszaków na pranie.
Za dużo sypialni, ile osób tutaj musi mieszkać ![]() 5/10
#16 |
Guest
|
![]()
Jeden to goscinny potem rodzice i dzieci
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła nie bardzo mi się podoba i z zewnątrz mnie ie zachwyciło.
Natomiast w środku całkiem całkiem. Jakieś dziwne są te zdjęcia <tak od gury>(innym razem użyj ''tabulatora"" <na klawiaturze Tab>) Ogółem to te pomieszczenia (ściany) mają taki nieregularny kształt, nie bardzo to mi się podoba. Ale meble i tak wystrój to nie jest tak źle, ale troche nie w moim guście. Czekam na kolejne Twoje propozycje domu.
#18 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie - a była to łazienka - pomyślałam, że to nie TS3 a TS1, no ale ok.
Bryła byłaby w porządku, gdyby nie to, że wszystkie kolory się ze sobą zlewają. Naprawdę, czerwień we wszystkich odcieniach. Salon - patrząc na kolejne zdjęcia aż chce się powiedzieć "Czerwono tu, czerwono tam" ![]() Pokój dziecięcy całkiem mi się nie podoba. Nie chodzi o kolor - tam po prostu nie ma nic opróćz łóżeczka, tego czegoś do przebierania i kilku półek. Jadalnia jest w porządku, tylko ta krzywa ściana psuje efekt. Kuchnia - bez szału, ale może być. Czytelnia/Rozrywka Logiczna - Znowu wszystko się zlewa. I jedne krzesła stoją nieodpowiednio względem szachownicy. Gabinet rozrywkowy już lepszy, tutaj właściwie nie mam się czego czepiać ![]() Natomiast hol świeci pustkami - mogłeś przynajmniej obrazy na ścianach pozawieszać. Kolejne piętro nie jest złe, ale też trochę tam pusto. Ogólnie moja ocena to 5/10 - gdybyś lepiej dobierał kolory byłoby całkiem dobrze ![]()
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spodobała mi się bryła.
Natomiast odnoszę wrażenie, że jest olbrzymia i ciężko było ją zagospodarować. Bo ten milion sypialni i łazienek to trochę dużo ![]() No i ukońsne ściany nie zawsze wyglądają ładnie. Ale widzę u Ciebie dryg kolorystyczny - chyba lubisz sę bawić kolorami i całkiem fajnie niekiedy Ci to wychodzi ![]() Aha - i spodobało mi się symetryczne rozmieszczenie okien. Mogłeś podobnie zrobić w odniesieniu do drzwi wewnętrznych, bo też wyglądają na przypadkowe... |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
dziekuje za rady jzu powtarzam ze pustka w holach jej niema bo są kwiatki i obrazy tera
jeszcze coś? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|