|
|
Zobacz wyniki ankiety: czy podoba Ci się projekt | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 96.00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 4.00% |
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
UWAGA duża ilość zdjęć
![]() Witajcie! po długiej przerwie postanowiłem nareszcie coś skończyć i wystawić na forum. liczę na to że wreszcie będę miał czas i zapał do pracy nad osiedlami jak dawniej. Dziś przedstawiam Wam Drodzy forumowicze moje najnowsze dzieło, skończone dziś o 18 xD Budynek rozpoczyna serię osiedla Amber Residence (na kilku zdjęciach widać ślady pracy nad resztą). Osiedle będzie do pobrania, jednakże wszystko z tym związane ogłoszę przy wydaniu budynku numer IV. Amber Residence był tworzony od ponad 8 miesięcy. Początkowo zakładałem wydanie o we Wrześniu, ale pierwsza awaria komputera w tym przeszkodziła. Później czasem coś dorabiałem (bardzo mało ![]() Budynek zawiera w sobie 44 apartamenty od 48 do 119m2, a także 3 lokale użytkowe. Jeden z lokali zagospodarowałem na biuro sprzedaży mieszkań Mexiss Development. w tym miejscu przepraszam wszystkich że nie odpisałem Wam na życzenia Bożonarodzeniowe, niestety nie miałem możliwości technicznych ![]() a teraz zapraszam do oglądnięcia zdjęć! Widok ogólny bryły: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy blokowy ogród ![]() Parking Naziemny ![]() ![]() ![]() ![]() wejście do podległych koszy na śmieci ![]() ![]() wjazd do garażu ![]() i sam garaż ![]() a teraz zbliżenie do budynku i wejście do klatki schodowej ![]() ![]() ![]() klatka schodowa na parterze ![]() widok na klatkę z ostatniego piętra ![]() budynek wraz z otaczającą go roślinnością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykładowe mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() widoki z najwyższej kondygnacji ![]() ![]() ![]() pozostałe widoki z mieszkań ![]() ![]() widoki nocne... ![]() ![]() ![]() ... i świecąca fontanna ![]() a teraz: jeden z lokali handlowych jako biuro sprzedaży ![]() ![]() toaleta ![]() ![]() oraz gabinet dyrektora ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję za poświęcony czas ![]() zapraszam do odpowiedzi w ankiecie i oceny! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|