|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ok, no więc od niedawna bawię się Aliną Klejnot trudno jakiś ciekawy opis wymyślić na jej temat, bo gram nią dość krótko
Cechy: mól książkowy, poczucie humoru, świetnie całuje, urodzona kucharka, perfekcjonistka Ostatecznie wygląda tak [IMG]http://i50.************/e7f8ky.jpg[/IMG] Wcześniej miała blond włosy ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy ona ma czapkę niewidkę na sobie?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie, absolutnie nic z tych rzeczy! Nie wyświetla się jej zdjęcie, być może tylko u mnie, nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja widzę jej zdjęcie
![]() I przyznam, że ta simka jest dużo lepsza od poprzedniej. Cudowna ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dobra wracam z kolejną simką
Ilona, moja kolejna podróżniczka. Cechy: poszukiwaczka przygód, uwielbia przyrodę, podekscytowana, wygadana, komputerowiec ![]() Czekam na oceny ![]() Ostatnio edytowane przez malinQaa- : 28.04.2010 - 17:25 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
dobra, od poczatku
sabina ma imo za ciemna karnacje, co gryzie sie z jej czerwonymi wlosami. gdybys zmienila skore lub kolor wlosow, byloby lepiej. ale ogolnie jest spoko. zuzanna zupelnie mi sie nie podoba, ale nie jest to raczej kwestia tego, ze ci nie wyszlo, tylko chyba chcialas ja zrobic taka a nie inna (nie wiem czy cos zrozumiesz z tej wypowiedzi ale ok). grzywka fajna! ![]() alina jest super, swietna. nie podoba mi sie tylko ten zielony makijaz :p moge wiedziec skad masz jej wlosy i czy sa platne? ilona jest ok, ale srednio mi sie podoba, ma dziwny wyraz twarzy... kurcze przed chwila mialam jakies skojarzenie, ale juz zapomnialam co chcialam napisac :{ ogolnie niezle ci idzie, pocwicz troche i bedziesz zachwycac. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Z Twoich simek, jak do tej pory, najbardziej podoba mi się Alina.
Sabina - faktycznie coś nie tak z jej karnacją i nosek ma nieco za duży. Zuzanna, moim zdaniem, jest brzydka - nie podobają mi się też jej włosy. Ilona jest ładna - ma fajne nieco skośne oczy. Szkoda, że nie dodajesz więcej zdjęć, np. całych simek. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście, Ilona wygląda na podróżniczkę
![]() ładna jest ;3 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|