Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2010, 09:25   #1
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom by Urb@n

Ogród jest zniewalający.
Dom z zewnątrz wygląda zachęcająco. Ciekawe, jak jest w środku? <myśli>
Czekamy na kolejne zdjęcia ( byle szybko )

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2010, 20:28   #2
marandile

Reputacja: 14

Barierki na balkonie nie pasują do całej reszty. Brakuje mi lepszej elewacji, tzn. bardziej zróżnicowanej, bo ta wygląda jak z papieru xD. Okna wyglądają mało relistycznie, tzn. całość wygląda mało realistycznie. Rezydencja powinna być mniejsza, wtedy wygladalaby ladniej, a nie taka rozkraczona jak teraz Ogród może być, ale ładniejszy mógłby być, więcej drzew, kwiatków

I NAJWIEKSZE ZASTRZEŻENIE: CZY KTOŚ DAJE TU ZDJECIA POŁOWY DOMKU? ROZUMIEM, ZE CHCIALES POZNAĆ OCENY INNYCH, ALE TU DAJE SIE GOTOWE DOMY, TO NIE KĄCIK PORAD.
marandile jest offline  
stare 28.03.2010, 21:19   #3
Merve
Guest

B. ładna bryła, zarówno jak i ogród. Czekam na wnętrza. Pozdrawiam

stare 02.04.2010, 18:46   #4
Urb@n
Guest

Powiem tak, gram w SimCity4 i swoje regiony czy też miasta na innych forach daje się nieskończone jak i daje się co kilka dni (jeśli się coś zmieniło) aktualizacje, więc stąd mój (pośpiech) tutaj. Przepraszam za ten wybryk, kolejne domy będę wstawiał ukończone.

Teraz co do tego domu, hmm miałem go już prawie ukończonego, lecz komputer poległ...
I nie zdołało się go nawet naprawić... Nie był tak stary (3lata) no, ale cóż wszystko kiedyś się niszczy. Aktualnie mam nowy sprzęt, a z domu udało mi się zachować pierwszy dzień mojej pracy włożonej w niego(mam na płytce sporo save z tej jak i innych gier - na następny dzień robiłem formata), także niewiele, ale już odbudowałem i pozostały mi 2 pomieszczenia na dole jak i cała góra do umeblowania, także już niebawem wstawię gotowy dom. ! Przy okazji pościągałem trochę dodatków, obrazy kwiaty meble itd. itd. czego nie miałem wcześniej, więc mam nadzieję, że to będzie jakoś wyglądało...
Tylko nie mogę się pozbyć jednej rzeczy w domu, ciemności... Wszystkie pomieszczenia są niezwykle ciemne, a kolory jakie dałem dodają tego, że jest jeszcze ciemniej

Co do ogrodu, doszły drzewa krzewy kwiaty to co jest na 1 zdjęciu znacznie się zmieniło, poza bryłą która pozostała niemal identyczna. Barierki na balkonie są inne, tamte były "od picu", co do samej posiadłości, nie przepadam za realistycznym wyglądem, robię tak jak podpowiada mi wyobraźnia, więc jak będą gdzieś tropikalne klimaty pomieszane z górskimi,bądź leśnymi to się nie zdziwcie.

Wstawka już niebawem mam nadzieję, że się spodoba.

Pozdrawiam Urb@n!.

Ostatnio edytowane przez Urb@n : 02.04.2010 - 19:20

stare 04.04.2010, 11:03   #5
jekyll

Reputacja: 10

Jak dla mnie to trochę za duży, a ogrodzenie wygląda, jakby ktoś się zabunkrował O.o
jekyll jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania