| 

| 
		#12 | 
| 

Admin Emeryt 

Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008 

Reputacja: 18 

| 

Bryła jest taka pospolita... W środku tez jest dość pusto. 

No i zdj. kuchni mi się nie wczytują ![]() 7/10  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#13 | 
| 

Guest 

| 

Bryła jest zbyt kwadratowa,nie podoba mi się również to szklane ogrodzenie. 

Dajesz za mało ozdób typu kwiaty i obrazy. Spodobała mi się pralnia- bardzo ładna oraz gabinet. Troche pomieszane style ,a w niektórych miejscach jest zaciemno. Moja ocena to: 7/10  | 
| 

| 
		#14 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Domek, jak na debiut, jest całkiem ładny. 

Jednak robisz "niewybaczalne" błędy   :- dach zasłania okna od frontu (na jednym zdjęciu są dwa okna, a na drugim już jedno. Chyba w międzyczasie jedno usunęłaś), - wiszące szafki w kuchni zasłaniają okna, - drzwi do łazienki nie powinny być przeźroczyste ![]() - w korytarzu na górze pusto na ścianach, - za duże okno w łazience na górze, - takie duże okna aż proszą się o firany, czy zasłony. Najładniejszym pomieszczeniem w domu, jest moim zdaniem, sypialnia. Bardzo fajnie urządzona kolorystycznie. Ogród też jest całkiem fajny. Czekam na kolejny Twój projekt  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#15 | 
| 

Guest 

| 

Charionette, Ares...,Searle- dzięki  

![]() Następny projekt, możliwe że już nie długo, ale najpierw dodam kolejny odc " 2 żyć"  
		 | 
| 

| 
		#16 | 
| 

| 

Hmmm... Domek nie jest zły, ale nie łącz maxisa z dodatkami z internetu. Faktycznie trochę za pusto... No i te podłogi i tapety....

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#17 | 
| 

| 

Po 1 Bryła nawet ok 

w ogrodzie nie podobają mi się te różowo-fioletowe krzaki..jakos mi tam nie pasują no i te "ogrodzenie" basenu.. jakos mi sie tam nie widzi.. w domu oczywiscie za wielkie okna. w kuchni szafki na nie nachodza ale to ci juz chyba wszyscy mowili ;p ogolnie nie jest źle.![]() 6/10 Pozdrawiam  

" Baw się dobrze! To są właśnie te stare dobre czasy, które będziesz wspominać w przyszłości "   _________________________ M ;*  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#18 | 
| 

Guest 

| 

Bardzo fajny domek 

![]() Osobiście oceniam liczbami 0d 1-6 według 3 danych: Bryła- dam 5 Wnętrze( u mnie najważniejsze)- 5 i Dodatek( u cb ogród)-6 Domek ogólnie fajny, ale w niektórych miejscach za pusto, a w niektórych za bardzo dużo rzeczy ;/ Bardzo często nie wychodzi wam kuchnia (ja nie tworze domów)... tobie jednak ona wyszła choć wydaje mi się, że za ciemna podłoga   Reszta ok ![]() Ogółem otrzymałeś ode mnie: 16/18 pkt;p Gratuluje  | 
| 

| 
		#19 | 
| 

| 

Nie podoba mi się połaczenie drewnianego wykonczenia domu ze szklanym "płotkiem" wokół basenu. Duże okna są fajne ale tylko do korytarza lub ogrodu zimowego. Jeszcze zakryłas okna szafkami w kuchni. A co najlepsze to nie wiem czy chciałabyś się kompać w łazience z takimi dużymi oknami 

![]() Bryła i ogród całkiem fajna gdyby nie ten szklany płotek. Jak na pierwszy projekt to nawet całkiem nieźle. Daje 6/10 Ćwicz dalej  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#20 | 
| 

Guest 

| 

Nie podoba mi się to krzesło/fotel przy wejściu do domu. Auto na przodzie ? A garażu/schowka nie było. Bryła jest dość banalna, a taras w krzywej formie - nie.  5,5/10 

| 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|