![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Robot = SIMBOT
Trzeba mieć Rdzeń Życia,który zdobywamy robiąc jakieś okazje w ośrodku naukowym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
sephora po prostu trzeba stworzyć trzy roboty.
Mam pytanie gdzie najłatwiej znaleźć barabariu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Miley98, pisałam, że mi się kamień z podestu rzeźbiarskiego rozwalił i wypadło właśnie barabarum (nie "barabariu"). Jakby co; jest nie tylko gnom wynalazczości, jest też rzeźbiarstwa. On to przybiera fajne pozy!
![]() ![]() ![]() Jeszcze co do robotów: Do nich potrzebny jest Rdzeń Życia, a do stworzenia jego jest potrzebne 10 owoców życia, różowy diament o szlifie sercowym (nie innym!), metal jakiś (pallad, albo platyna chyba), 100 złomu i chyba coś jeszcze... ale może tylko tyle. Za to same roboty mogą się różne wylosować. Gdy go pierwszy raz konstruujemy, nie mamy wpływu na to, jaki będzie. Potem za to możemy mu wybrać płeć (nie po jego stworzeniu, przy tworzeniu następnego). Mi np. robot się wylosował chłopak, taki szaro-złoty. A mojej siostrze się wylosował simbot o płci pięknej (babki górą! xD), cały szary. Jedyne na co mamy wpływ na samym początku to imię robota. Jeśli bym miała wybrać, która robo-płeć jest ładniejsza, to stwierdzam szczerze nie zważając na to, co napisałam wcześniej o robotce. Moim zdaniem ładniejszy jest robot... dziewczyna! O wiele ładniejsza od chłopaka. Mimo, że ma metalowe włosy są one bardzo ładne. I szminki jest mało, tak w sam raz, żeby to nie przeszkadzało. To nie są te robotki z 2, o nie! Jak się dobrałam z siorą do kodów na pełną garderobę, to okazało się, że simbot może być jeszcze tak jakby szaro-granatowy. Chyba. Aaa, i jeszcze... <chichoce złowieszcze> Jak simbota wsadzimy do wanny albo prysznica, to wylezie i zacznie biegać i iskrzyć! Potem opadnie i przestanie działać. Wtedy drugi sim może wybrać opcje "Przeprogramuj" i zmienić robotowi cechy. Nie musi tego robić, ale może, jak mu poprzednie nie pasują. A później go musi naprawić, chyba że graczowi się nie chce kolejnym simem sterować ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
A propos robotów, za 40 tysięcy punktów życiowych można wybrać nagrodę "Najlepszy przyjaciel" (czy coś w tym stylu ) i do rodziny dochodzi robot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Arkia- Ten metal do robota to pallad.
![]() U mnie ten robot który miałam ze szczęścia życiowego był strasznie brzydki, taki przybrudzony szary. |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
A te roboty które się samemu zrobi są ładniejsze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 17
|
![]()
To znaczy... Robot "z okazji" może przybrać różne barwy metaliczne, to po prostu loteria jaka akurat Tobie przypadnie - oczywiście, że są wówczas ładniejsze. Roboty "z nagród" są a'la zardzewiałe, poniszczone itp.
![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
Mój Sim niedawno wyrzeźbił ,,Odstraszacz gryzoni''. Sprzedałem go za 17 SML i to tylko była figurka lwa(chyba z Wymarzonych Podróży). Podobną można kupić w dziale ,,Różne dekoracje'' w trybie kupowania
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
U mnie sim stworzył porcelanowy tron z lodu, a co najlepsze można z niego korzystać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|