|
|
Zobacz wyniki ankiety: WP vs Kariera | |||
WP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 32.43% |
Kariera |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 67.57% |
Głosujących: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
ja sam nie wiem, Kariera jest naprawdę fajna, ale te kariery po jakimś czasie się nudzą podobnie WP, w WP fajne było rozwiązywanie zagadek, tworzonych przez Maxis i poznawanie historii Simów, Kariera za to jest bardziej energicznym dodatkiem i w karierach np. strażak fajne jest gaszenie pożarów i jako detektyw rozwiązywanie spraw, jako fan kocham każdy dodatek i nie mógłbym grać gdybym ich nie miał pół na pół
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oba dodatki średnio mi się podobają. Choć Karierę mam zaledwie parę dni to jednak zagłosowałem na WP. Było nawet ciekawie z tymi zagadkami... Ale może przekonam się jeszcze do Kariery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
mogłabym powiedzieć, ze kariera, przynajmniej tyle sie to wszystko nie laduje jak z podrozami (w pewnym momencie nawet zalowalam, ze kupilam), ale chyba nie umiałabym sie rozstac z tymi wszystkimi reliktami, nowymi potrawami i sim fu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 14
|
![]()
Kariera, bo oferuje więcej niż WP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
WP. Najbardziej przemawiają do mnie te prześliczne widoki. Tylko szkoda, jak już ktoś wcześniej napisał, że tyle problemów z tą wizą, lepiej żeby były hotele i normalne wakacje, a nie takie dziwne "przygody".
Poza tym, jak się już odkryje grobowiec, rozwali wszystkie kamienie i rozbroi pułapki, inni Simowie już nie mogą tego zrobić. I zaczyna się nuda. Ale mimo wszystko wolę WP. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
WP straszne nudne. Prawie w ogóle nie wysyłałam simów na wakacje. No bo ile można? Egipt - Chiny - Francja - Egipt - Chony - Francja i tak w nieskończoność. Kariere mam od tygodnia i jak na razie b. mi się podoba. Fajnie że z Karierą doszło nowe otoczenie a co za czym idzie, nowi mieszkańcy. Uwielbiam kierować maxisowymi rodzinami
![]() Kariera lepsza. |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Moim zdaniem kariera jest lepsza, bo można założyć własny biznes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Oba dodatki są super. W WP podobają mi się zagadki, misje. W Karierze są nowe profesje, niektóre nigdy wcześniej nie dostępne.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Kariera, nowe miasto, nowe, dopracowane i widoczne kariery oraz ta muzyka
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |