Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.08.2010, 12:33   #11
Festereknh
Guest

Domyślnie Odp: Aukcja allegro - oryginał?

Poczytałem trochę o tych sporach na Allegro i mam wrażenie, że jak wrzucę skany i mu skutecznie udowodnie że sprzedaje piraty to mu zrobie bardzo koło "ucha"... Wyślę mu najpierw wszystkie skany na maila żeby sie z tym zapoznał i potem telefonicznie dojdziemy do porozumienia. Jak nie, to sprawa skończy się z Allegro i wtedy będzie miał spore kłopoty.

Mam wrażenie, że allegro pilnuje bardzo tego żeby nie było sprzedawania piratów... Kuknę jeszcze do regulaminu sprzedawania takich płyt itp... Dziękuje za opinie i pomoc!

PS. Numer aukcji i nazwe użytkownika może podam później, jak mi zalezie za skórę...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.08.2010, 13:11   #12
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Aukcja allegro - oryginał?

Cytat:
Napisał Festereknh Zobacz post
PS. Numer aukcji i nazwe użytkownika może podam później, jak mi zalezie za skórę...
Podaj teraz, co to za tajemnica... Inni się nie nadzieją.

I proszę mi powiedzieć, JAK można znaleźć w jakimkolwiek kraju w NORMALNYM sklepie pirackie gry? To przecież niedorzeczne... A jeśli chodzi o zdjęcia pudełka, to wybacz, ale od razu widać, że to jakaś podróba. Ja bym takiego czegoś kijem nie tknął przez monitor. Jeśli gościu pisze, że to oryginały, nieważne czy z Ukrainy czy Azerbejdżanu, nie ma znaczenia. Oryginalne pudełko na całym świecie wygląda tak samo, a EA nie wydało specjalnej edycji ze wszystkimi dodatkami, minipackami i innymi pierdołami.

Ostatnio edytowane przez mario : 03.08.2010 - 13:14
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania