![]() |
#11 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ambrozja to takie danie, powoduje ono "odmłodzenie" Sima (przeniesienie na początek jego grupy wiekowej) oraz daje nastrójnik "Boski posiłek" (+75 do nastroju) na calutki tydzień.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Oraz, jeżeli gramy duchem, po zjedzeniu Ambrozji znowu staje się Simem z krwi i kości
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ale zdobyć składniki do ambrozji nie jest tak łatwo. Trzeba mieć 10 poz. ogrodnictwa i wędkarstwa, wtedy można wyhodować/ złowić składniki. A tak wracając do tematu, to sim mający ten kwiat śmierci w wyposażeniu, jeśli idzie do ośrodka naukowego kogoś wskrzeszać, wtedy daje ten kwiat za zmarłego i eksperyment się udaje i zmartwychwstaje sim, a nie duch ![]() Sposób sprawdzony. Ostatnio edytowane przez Natix : 04.01.2011 - 17:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja krzaki płonąchych owoców sama wyhodowuje albo czasem kradnę od sąsiada
![]() ![]() Kwiat śmierci ? Na cmentarzu to się znajdzie ( ten kwiat) ![]() Wszystko wiem co i jak oprócz jednej rzeczy.Nie wiem gdzie jest owoc życia.Nigdy go nie miałam,bo go nie znalazłam. P.S. Przypomniało mi się coś! Ten samotny sąsiad,ten dziadek ma na nazwisko Koffi ![]() Ostatnio edytowane przez fαикα ѕιмóω : 04.01.2011 - 19:13 |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Owoce życia nierosną w miescie trzeba je samemu wychodować
nasiona znajdują się np. w katakumbach |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Krzak płonących owoców - jego owoce są potrzebne do zrobienia "Anielskiego Tortu" - możesz znaleźć nasiona, lub "ukraść" z ogrodu rodziny Koffi lub Lada.
Krzak kwiatów śmierci - na cmentarzu, lub nasiona ^^. A owoce życia - nie widziałam, by gdziekolwiek rosły... Ja znalazłam nasiona na cmentarzu.
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
owoc życia wyłowiłem
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|