![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ah, no tak :C Bo buła tylko zna takie stare :C A nie jakieś płyty! Dzięki za oświecenie. Szkoda, że nie dasz do pobrania, bo coraz więcej domków mi się podoba w ts2 a nie 3. I tak na początku roku zacznę męczyć koleżanki o płytki z dwójki 8D
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
- mało zdjęć...
- nie ma rzutów :/ (tu muszę odjąć 0,5 pkt, bo nie wiem, jaki jest rozkład pomieszczeń) - ta ciągła biel mnie irytuje ![]() - bryła nawet może być; 9/10 Czyżbyś się pogorszyła? O ile mnie pamięć nie myli, twoje poprzednie domki oceniałem na 10... Chyba, że to ja jestem zbyt surowy? EDIT: I jeszcze jedno. Ochrzaniam cię za nazwę ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 14.08.2010 - 10:07 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale super *_*. Łóżko w sypialni.. mam ochotę już na nie wskoczyć xD. Ta tapeta w jadalni z tym napisem - odlot.
10 /10 PS. Oryginalna nazwa ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Domek jak dla mnie fantastyczny
![]() ![]()
#15 |
|
![]()
Cudo, cudeńko
![]() oczywiście 10/10 ^^ podoba mi się ta biel, wygląda czysto i estetycznie ![]() i masz rację, nie dawaj do pobrania, bo i tak nie mogłabym go ściagnąć ![]() domki z neta mi nie wchodzą ![]()
![]() |
#16 |
|
![]()
Wygląda naprawdę wspaniale
![]() ![]()
#17 |
|
![]()
Nie przejmuj się, że mało zdjęć, tylko rób takie domki dalej
![]() ![]() ![]() 10/10 - Idealny! |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Cytat:
"mało zdjęć" - komputer nie pozwolił mi zrobić więcej. "nie ma rzutów" - pisałam, że na śmierć zapomniałam bo byłam bardzo wkurzona na mój komputer , sama jestem na siebie zła. "bryła nawet może być" - nie mogłam jej zmienić gdyż taką dostałam z konkursu. justinea4 - taki z tym kwiatkiem właśnie miałam plan, by ożywił nieco tą sypialnie , ciesze się, że zauważyłaś ![]() Dziękuje wszystkim ![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
aż brak słów ten domek jest świetny tylko te stare panele drewniane takie trochę brzydkie ale reszta jest genialna czekam na kolejny twój projekt 10/10
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
łal super. zdjęcia wcale nie są złe.
I nawet nie myśl sobie to może Twój ostatni dom. Bardzo bardzo mi się podoba. no masz: 10/10
|
|