![]() |
#12 |
Reputacja: 26
|
![]()
No cóż, widzę, że jednak potrafię zrobić coś dobrego
![]() PS. Pozostali mogą podziękować rudzielcowi i chrupkowi, bo wcześniej się trochę zniechęciłam niezbyt wielkim zainteresowaniem... i entuzjazmem ![]() *Sima lub Simkę. Nie będę nic zdradzać. |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to może jeszcze ja się wypowiem
![]() ![]() ![]() ![]()
#14 |
|
![]()
No dobra... zgodnie z obietnicą dodaję nowego Sima. Ale tym razem będzie podzielona na dwie części. Jedną dam dzisiaj, a drugą... zobaczymy. Zastrzegam, że ten Sim nie ma być ładny. Jest mocno wzorowany na pewnej znanej osobie - tym razem prawdziwej.
Nie powiem, jak ma na imię... EDIT: ponieważ rudzielec już odgadła, kto to miał być, napiszę: Béla Lugosi Żeby nowi goście nie musieli przeszukiwać tego wątku. Zbliżenie twarzy: ![]() A teraz trochę zabawy światłem... ![]() ![]() ![]() ![]() I to na razie tyle. Wiem, że to trochę mało, a ujęcia są do siebie dość podobne. Ale tu chciałam pokazać, jak gra świateł może zmienić twarz... i dać Wam małą podpowiedź, być może. No właśnie - zgadnijcie, jaką znaną osobę ma "przedstawiać" ten dżentelmen. Wtedy zamieszczę drugą prezentację plus jeszcze jednego Sima/Simkę, a szykuję coś specjalnego. --> "zgadywanka" jest już nieaktualna.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 10:43 |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
On ma takie brwi, czy robi taką minę?
![]() Ogólnie, oprócz brwi, ma trochę dziwny kształt twarzy ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Cóż... troszkę przypomina mi tego wcześniejszego ^^ Może to przez takie same oczy i podobne włosy...
![]() Niemniej jednak, fajny ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
No niezły nawet
![]() ![]() ![]() ![]()
#18 |
|
![]()
chrupek - takie ma brwi. Fajnie, że Wam się podoba, ale nadal jestem ciekawa, czy zgadniecie, kto to miał być. Dla podpowiedzi dodam, że to aktor, już nieżyjący (od dawna)... no i dodam jeszcze przerobioną fotkę:
![]() Przerobiłam ją tak, żeby przypominała nieco jedną z najbardziej znanych fotografii z tym aktorem. Już bardziej podpowiedzieć nie mogę, bo byłoby za łatwo. Przypominam, że w przygotowaniu jest jeszcze jedna sesja zdjęciowa z tym Simem, i jeszcze pewną młodą damą... |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Fajny sim.Ale główkuję kto to bo podświadomość mi mówi że go znam
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
kogoś mi przypomina,ale nie wiem kogo...ktoś ze starych,romantycznych filmów o wielkiej miłości?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|