![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jej...
1 simka- bez komentarza T.T 0,01/10 2 simka - łepetyna wygląda jak... piłka, fryz jedynie fajny kąciki za wysoko 2/10 3 simka - Wąskie usta nos jako tako... fryz fajny ;p 4/10 Pracuj |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ocenie ostatnią.
Emmm, wygląda na anorektyczkę. Ma wysokie czoło i zbyt wysoko osadzone oczy. Ma brzydkie usta i dziwny, wąski nos. oO Nie jest straszna, ale ładna też nie jest. |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgadzam się - nos (i nie tylko) to masakra... Oprócz nosa nie podobają mi się oczy, usta, kształt twarzy...
3/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Oj, jak dawno...
Simka Jakaśtam: ![]() ![]() ![]() ![]() i w innej fryzurze ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Rinn : 12.03.2011 - 07:45 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie nam sie na simach z dwójki, ale ta wg mnie ma takie dziwne oczy i pociągłą twarz...
i włosy nie pasują... i usta takie wykrzywione(?). ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
niestety, ale cała simka mi się nie podoba. Według mnie jest po prostu brzydka. Kąciki ust ma chyba za wysoko, brzydką fryzurę i chyba jakiś dziwny nos. I jeszcze brwi
![]()
#18 |
Guest
|
![]()
no wygląda jakby jej ktoś włożył gaśnicę w tyłek
|
![]() |
#19 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ma za duże oczy, wygląda jakby cały czas miała je szeroko otwarte. Poza tym te zdjęcia są za jasne, żeby coś więcej ocenić. Na pierwszych dwóch nie widać zbyt dobrze jej twarzy, a na dwóch następnych świeci się jak żarówka
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|