![]() |
#12 |
Sk±d: Kielce
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Ja bym chcia³a jeszcze przynajmniej 2 zadania. I droga, mi³o¶ciwie nam panuj±ca foda-se, ja chcê co¶ zwi±zanego z pisaniem! Fotostory, wierszyk, opowiadanie... Nie wiem. Ale ja chcê zadanie z tym, na czym siê znam. Nie zg³osi³am siê do konkursu po to, ¿eby podgl±daæ pracê grupy. Ja te¿ chcê siê wykazaæ!
A poza tym, to mam tylko zastrze¿enie jedno. Czemu do dwójki w tym i poprzednim zadaniu simowie s± ju¿ w grze, a do trójki ich trzeba pobieraæ? No czemu? Ja akurat mam k³opot z transferem, i ¶ci±gaæ nie mogê za du¿o. Z t± simk± w trójce bym mog³a pokombinowaæ, w koñcu fotki dostarczyæ prosto. Gdyby tylko ta simka by³a w skrzyni rodzin, ju¿ by mieszka³a, czy co¶. Prosi³abym o odpowied¼, czemu do dwójki rodzinki s± ju¿ w grze, a do trójki trzeba ¶ci±gaæ. Bo ja sama pojêcia nie mam. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
bedzie cos zwiazanego z pisaniem, spokojnie.
czemu? nie wiem czemu, tak wyszlo chyba. tylko szkoda, ze wy o swoich problemach piszecie po rozpoczeciu zadania. nie moglas po drugim napisac, ze nie mozesz sciagac simow z neta? to specjalnie poprosilabym gio, aby spakowal kogos istniejacego juz. ale oczywiscie cisza. ja nie jestem wrozka, nie jestem w stanie sie domyslic, kto jaki ma aktualnie problem. |
![]() |
#14 |
|
![]()
jeszcze z 2... ^^
|
![]() |
![]() |
#15 |
Sk±d: z miasta.
|
![]()
Najlepiej daæ jeszcze 2 zadania i zobaczyæ, co bêdzie dalej... Popieram zdanie Mizi, 4 zadania to za ma³o.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Sk±d: ...
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
Oczywi¶cie, ¿e 4 zadania to za ma³o! Ten konkurs to jedna z najciekawszych rzeczy jakiej do¶wiadczy³em na forum. Mam nadziejê, nie skoñczy siê zbyt szybko...!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
2 lub wiêcej!
|
![]() |
#18 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 15
|
![]()
Zgadzam siê z przedmówcami
![]()
#19 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
co do zadañ to zgadzam sie ¿eby by³o jeszcze co najmniej ze dwa
![]() natomiast odno¶nie zadania to mam pytanie, czy je¿eli mo¿na ingerowaæ w kszta³t twarzy (oczy, usta, nos) to czy mo¿na zmieniaæ np. szeroko¶æ podbródka, kszta³t ko¶ci policzkowych, itp? czy tylko te wybrane czê¶ci twarzy?
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|