![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Podobno w Twinbrook osiedliła się rodzina wampirów,wysysająca krew z sima ducha winnych mieszkańców tego spokojnego miasteczka...
Plotki plotkami,a ja miałam okazję zwiedzić dom,w którym mieszka ta "straszna" rodzina wampirów. W sumie,to tylko dwoje zakochanych krwiopijców - Arabella i Christopher Blush'owie,świeżo upieczone małżeństwo,wciąż gruchające do siebie jak dwa gołąbki. Arabella jest znaną w Simcity pisarką romansów,a jej mąż to wspaniały rzeźbiarz i wynalazca. Zbliżając się do ponurego domostwa,zaczęłam odczuwać niepokój.Może jednak nie powinnam tam iść?W końcu w każdej plotce jest ziarenko prawdy... ![]() ![]() Kiedy chciałam zapukać do drzwi,wybiegł przez nie Christopher.Usłyszawszy cel mojej wizyty,zaśmiał się,i powiedział żebym śmiało robiła zdjęcia. Zacznijmy więc od salonu,pełnego bagaży w kącie.W końcu młodzi małżonkowie dopiero niedawno się tu wprowadzili.Kominek na razie nieużywany,Arabella boi się,że podpali dom. ![]() ![]() ![]() Przechodzimy do kuchni,ze stojącą w odosobnieniu starą kuchenką.Gospodarze jej nie używają,ale na wielkie spotkania z przyjaciółmi lubią upichcić coś dobrego. ![]() ![]() ![]() Wchodzimy na górę ciemnym i ciasnym korytarzykiem.Brak okien trzeba zrozumieć,w końcu mieszkają tu wampiry... ![]() ![]() Oto i sypialnia gospodarzy połączona z prywatną biblioteczką Arabelli.Jeden regał zajmują jej romanse,dzięki którym uzyskała sławę.W końcu jest romantyczką,więc wie o czym pisze. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała łazienka została maksymalnie wykorzystana - bez zbędnych ozdób i wielkiej wanny.Arabella lubi tu spędzać dużo czasu,podczas kąpieli szukając weny na swoje książki. ![]() ![]() ![]() Wychodząc z domu,przeszłam na jego tyły.Tam znalazłam dosyć ukryte wejście do pracowni Christophera,w której wykuwa swoje piękne rzeźby oraz amatorsko zajmuje się wynalazczością. ![]() ![]() ![]() Oraz dwa lodowe posągi Arabelli - przed ślubem i po,kiedy postanowiła nieco zmienić swój image. ![]() Rzuty domu. ![]() ![]() ![]() Nieumeblowany pokój będzie należeć do potomka rodziny Blush,miejmy nadzieję,że już niedługo przyjdzie na świat... ![]() Zapraszam do komentowania! Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 02.01.2011 - 19:35 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|