![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niezupełnie za pół godziny, ale wampirek jest
![]() ![]() ![]() Dobrze, teraz przyszedł czas na simkę, zapowiadaną jakąś godzinę temu ![]() ![]() ![]()
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 17.03.2011 - 19:01 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Człowieku, nie odświeżaj postów po godzinie, uwierz mi że raczej nikt tutaj z zapartym tchem nie śledzi tego, czy dodasz nowy post czy nie. Wystarczy poczekać, komentarze same przyjdą.
Co do Simów - gdzie Ty tam masz jakiegoś wampira, bo ja ślepy jestem i nie widzę. I masz w dupie nasze porady, nieprawdaż? Tyle osób Ci mówiło: ustaw Simy na wprost, ale nie, po co? Simka ma dziwną twarz, ubranie mi się nie podoba. Mężczyzna pod tym względem jest odrobinę lepszy. |
![]() |
#14 |
|
![]()
#15 |
Reputacja: 11
|
![]()
Szczerze mówiąc niezbyt mi się podobają Twoje simy. Są albo takie jakieś zwyczajne, jakby je gra wygenerowała, albo przesadnie udziwnione, przez co wyglądają przerażająco...
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
No cóż, nie podoba mi się ten sim ..
![]() Wygląda jakoś tak.. groźnie ? Ma bardzo dziwny nos i jakąś nienaturalną szczękę , to znaczy jej kształt . Poza tym jest tak niechlujnie ubrany ... nie, nie, nie !! |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
@Dastina,Xou. Ten sim to walerek
![]() A zaraz będę robić simkę, normalną, nie ładną, nie brzydką.
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 18.03.2011 - 12:55 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
@up, tak, nie zmienia
A tak to mam dwie simki - matkę i córkę.(bardzo podobne, prawda?) Matka ![]() ![]() Córka ![]() ![]() Upnę jeszcze jedno zdjęcie córki, bo oczy zamknęła jak zdjęcie robiłem.
#19 |
Guest
|
![]()
A czym one się różnią? : D
Ta kobieta ma jakiś dziwny kształt szczęki, za wysoko nos, no i wygląda tak... męsko. I brwi ma jakieś zielonkawe. Mogłeś jej zmienić ciuchy. A corka ma koszmarne buty! I te skarpety do niczego. Przypominają mi trochę taką starą wdowę z córką, pochodzące z biednej rodziny. Przeglądam temat i robisz nieco męskie simki... |
![]() |
#20 |
|
![]()
@up : To jest stara (biedna) wdowa z córką.
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 19.03.2011 - 11:51 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|