![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest genialny, jedynie razi mnie połączenie kolorów w łazience, nienawidzę połączenia brązu z niebieskim,może powinieneś użyć tam zieleni? ^^ Ogólnie bardzo mi się podoba, jest wręcz cudownie.
![]() |
#13 |
|
![]()
To to to
![]() TO jest CUDOWNE! Nigdy ale to NIGDY nie widziałem ładniejszego domu. Nieziemski. Mam pytanie : przez ile go budowałeś? 10/10 pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() ![]() Domek budowałem przez tydzień, w każdy dzień tygodnia min. przez godzinę. Zrobiłbym to szybciej, ale pod koniec strasznie mi się już cięło, a połowę czasu marnowałem na likwidację bugów (jak wchodzi się do domku, to przez 10 minut, zanim karta graficzna tego wszystkie nie ogarnie, całośc się tak zaczepiście świeci, że nic nie widać ![]()
#15 |
Guest
|
![]()
O Boziu....super.Ja go chcę.Daj daj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z moimi poprzednikami. Domek jest świetny. Bardzo mi się podoba, jednakże mam zastrzeżenie. Nie podoba mi się łazienka, to połączenie kolorów jakoś do mnie nie przemawia. Zrobiłbym ją tak żeby pasowała kolorystycznie do reszty, tj. w brązach.
Szczególnie upodobałem sobie tą werandę, wyszła Ci fantastycznie. Domek oceniam na 9,5/10, odejmuję pół punkta za tą łazienkę. ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Oglądając myślałam co napiszę w komentarzu, potem czytając komentarze innych zdziwił mnie fakt, że mam trochę odmienne zdanie.
A więc bryła mi się podoba, niestety przerażają mnie ilości zieleni dookoła domu. Nie znoszę, wręcz nienawidzę ludzi, którzy używają bieli która się tak okropnie świeci! Za to masz minus :< Podoba mi się kamień na ścianie w salonie ale potem chyba za często go zacząłeś używać. Nie wiem co inni mają do jadalni ale to moja ulubiona część, zakochałam się w niej ![]() Do kuchni się przyczepiać nie mogę bo mi się podoba ![]() Co do łazienki też mam zastrzeżenia, zmieniłabym ten zielony albo brązowy ;] Sypialnia i gabinet by mi się podobały gdyby nie wcześniej wspomniany kamień :< Basen genialny tylko, że znowu pełno tam tych krzaków xD Moje zdanie znasz, nie przejmuj się nim gdyż i tak uważam, że robisz w 100% domy lepsze ode mnie haha ![]() 8/10 ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
@Narcyz- Jeżeli NIENAWIDZISZ LUDZI za to, że używają takiego koloru, który Ci się nie podoba to współczuję światopoglądu.
Gio- i jak tam z tymi dodatkami, da radę polecić jakieś strony? |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
@up - widzę, że niektórzy przywierają sobie niektóre słowa za bardzo do serca -.- Nie to miałam na myśli, ale nie będę się sprzeczać, możliwe, że źle skonstruowałam zdanie.
Sorry za offtopic.. |
![]() |
#20 |
|
![]()
Wyszedłeś z wprawy? Phi, większego głupstwa nie słyszałam.
Dom jest cudowny i niczego bym nie zmieniła. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|