|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simki mają ładne skiny, pierwsza ma fajną spódnicę, tyle, że dajnie by było, gdybyś uczesanie im zmieniała. 7/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Victoria - No właśnie coś mi w tych oczach nie gra. Wyłupiaste i takie dziwne :/ 8/10
Naomi - Na pierwszy rzut oka jest śliczna, ale gdy się przyjrzeć to nie. Kąciki ust mnie przerażają o,o Ciut przesadziłaś. Te brwi są rude a powinny być blond, to trochę psuje efekt :/ 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Victoria, baardo mi się podoba i nie mam zastrzeżeń 10/10
Naomi MA taki jakiś 'potężny' nos, wydaje mi się że jej twarz jest za wąska i za długa, i do tego ta fryzura jeszcze bardzie wydłuża jej buzię, jej oczy są za okrągłe Ogólnie simka przeciętna i nie wyględna 4/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Naomi jest taka... trochę sztuczna. Pomimo dodatków wygląda jak maxisowa twarz. ta pierwsza, mam nadzieję, ze wiesz o którą chodzi. Ma ładne włosy i usta, choć tutaj ma za bardzo podniesione kąciki. Nie podoba mi się za to jej nos. Bardzo mi się nie podoba.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Victoria jest bardzo ładna. Nawet te nieco za duże oczy jej pasują
![]() Naomi natomiast ma zbyt podłużną twarz, no i z noskiem też ma coś nie tak. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Brwi w ogóle nie pasują, makijaż za mocny, dziwnie zadarty nos... Na dodatek każde zdjęcie jest identyczne, brakuje mi profilu.
Niezbyt mi się podoba, Moja ocena: 5/10. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Naomi...
Zacznę od karnacji. To jakaś pomyłka chyba. Strasznie się błyszczy -,- O wiele lepiej wyglądałaby z naturalną. Brwi powinny być o wiele ciemniejsze. Coś nie tak jest z kącikami ust i nosem... Przedobrzyłaś z makijażem. Jeżeli podkreślasz oczy to zrezygnuj z ciemnej pomadki i na odwrót ![]() Ładna fryzurka i kolor oczu. Moja ocena: 4/10 - za kształt twarzy i fajną pozę na drugim zdjęciu ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Victoria 10/10
Naomi 9/10 Victoria - idealna blond bogini, nie można się do niczego doczepić. Naomi - trochę gorsza od poprzedniczki i widać to od razu ale ładne blondynki zawsze oceniam wysoko ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Victoria - Mnie wyjątkowo Oczy się podobają .
![]() ![]() Naomi- Tak jak już ktoś pisał Brwi nie pasują i za mocny makijaż , ale nie jest źle . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|