![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, całkiem ładna chatka. Sypialnia jest fajna, gdyby jeszcze za oknami widać było morze, to po prostu jak na wczasach
![]() ![]() Nie podoba mi się to, że każdy pokój jest praktycznie taki sam. Nie chodzi mi o całkowitą mieszankę stylów - to wygląda trochę dziko; przydały by się jakieś elemety charakterystyczne w każdym pokoju. Ogólnie - 8/10 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Świetne! To jest po prostu genialne!
Tylko jak kupię PZ to baaaardzo chciałabym, żebyś udostępnił do pobrania ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Zacznę od tego, że zakochałam się w tym zdjęciu
![]() *.* Mieszkanie jest bardzo starannie wykonanie, ale jak dla mnie jest zbyt ciemne i minimalistyczne, ale to tylko moje upodobania ;D 9+/10
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że się podoba
Cam nie rozumiem o co ci chodzi z tymi stylami osobiście chciałem aby każdy pokój był elegancki lecz także nowoczesny, w tym apartamencie w każdym pomeiszczeniu jest co innego w salonie przeważają szarości i ciemne brązy, a w sypialni dominują jasne kolory ścian. te pomieszczenia są do siebie podobne lecz myślę że każdy z nich ma inny klimat ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ładnie umeblowane, dobre kolory,meble,dodatki ,wszystko w jednym stylu, a nie wymieszane jak w większości projektów
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
@up
Dziękuję za pozytywną opinię ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Za ciemno na dole.
Świetny kącik telewizyjny, ten dywan jest zaj***sty! ;p Podoba mi się łazienka na górze, to chyba najlepsze pomieszczenie w tym mieszkaniu. Ale czegos mi w nim brakuje... Szkoda że nie dałeś rzutów. 8/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
wszystko razem idealnie zestawione, 10/10
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się przeszklona sypialnia i niesamowity widok. Jednakże w kuchni jest troszkę za ciemno. Ten biały żyrandol tam jest świetny!
9/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
o fajnie, że tyle osób skomentowało dawno tu nie zaglądałem co do ciemności dolnej części mieszkania to chyba kwestia gustu
Z założenia dolna część domu miała być ciemna ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|