![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczne oczy ^^
No cóż... Szkoda, że tylko jedno zdjęcie, bo niestety wtedy ciężej jest ocenić. No, ale nawet spodobała mi się, więc dam 7/10
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Moja simka Jenna. Jak Wam się podoba??? Przepraszam, że nie ma screenów, ale długo by to trwało zanim bym je zrobiła. Mam nadzieje, że w miarę widać.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowane przez graczykmalik : 30.07.2011 - 17:32 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ommg, na kazda simke bedziesz tworzyc nowy temat?
zreszta ta simke juz gdzies widzialam. i w ogole wez rob screeny, a nie sie osmieszasz i robisz zdjecia...monitorowi 0_x |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
przecież to ta sama simka,co wcześniej.nawet jedno zdjęcie jest takie samo.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Już te zdjęcia z trybu tworzenia mogłaś zrobić nawet zrzutem ekranu ale cóż,
![]() Ogólnie simka mi się bardzo podoba, ma ładne rysy, prezentacja z poza trybu tworzenia jest całkiem ładna ocenię na 6/10 bo nie mogę pojąć jakim cudem zdjęcia z trybu są robione z zewnątrz ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
zdjęcia robione monitorowi to coś nowego haha, plus za inwencję twórczą
a simka chyba ta sama co poprzednia, a nawet stwierdzę, że ta SAMA,nawet zdjecie jedno te same. nawet ladna jest
#17 |
|
![]()
Bałagan jest tu większy niż w moich simach na początku. Ale nie wiedziałam, że zdjęcia monitorowi robi się szybciej niż screeny O_o' To trochę marny pomysł na prezentacje.
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
poprzednie dwa zdjęcia są identyczne jak 6 i 7 z tej prezentacji, simka ładna, świetna fryzura, głębokie spojrzenie... ale chętnie zobaczyłabym coś nowego i przede wszystkim na screenach z gry a nie na zdjęciach z aparatu... bo nie po to zakłada się temat z simami, żeby oglądać w nich jedną simkę, na dodatek w bardzo marnej prezentacji
![]() |
#19 |
|
![]()
Jakość pierwszego zdjęcia jest do kitu, ale rozumiem w aparacie zdjęcia monitora nie wychodzą. Druga fotka mną wstrząsnęła! Tło cudne no i oczywiście simka! Booosko!
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba ta simka ma świetne spodnie i bluskę możesz mi powiedzieć skąd ściągnełaś te dodatki bo bardzo mi się podobają. Te włosy jej bardzo pasują wygląda w nich cudownie.
Ostatnio edytowane przez agacarter : 07.08.2011 - 17:13 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|