![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więcej, no to więcej.
Podobnie jak u muffin nie podoba mi się wyraz twarzy Eve i makijaż oraz nos. Ale włosy SŁIT. *-* A Lipshem jest lepsza, nie idealna ale lepsza, taka młodzieżowa i naturalna.
![]() |
#12 |
Reputacja: 26
|
![]()
Cóż, jak na początek, to nie najgorzej. Eve ma okropny wyraz twarzy przez te ściągnięte w dół kąciki*, no i u obu widać maxisowe skiny i brwi... Radziłabym także znaleźć jakieś lepsze szminki - choćby bruno z MTS ma naprawdę świetne. Niemniej, i tak jest całkiem nieźle - na początek.
*nawiasem mówiąc, mój brat kiedyś, znaczy na początku przygody z Simsami 2, zrobił coś podobnego, bo wkurzało go, że Sim w trybie tworzenia ciągle się uśmiecha ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
1.Eve
Szczerze mi się nie podoba. Po pierwsze nie podobają mi się oczy są straszne. Ten sims wygląda jak czarownica. Po drugie usta takie wykrzywione. Jedynie podoba mi się włosy i ich kolor. 2.Lipshem Jest nawet ładna podobają mi się jej usta ale oczy ma straszne wygląda ohydnie a kolor włosów wygląda jak sraczka. Ostatnio edytowane przez agacarter : 08.08.2011 - 05:36 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Amy ![]() ![]() Z góry dziękuję |
![]() |
#15 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Karnacja nie pasuje do włosów, a raczej odwrotnie: włosy nie pasują do karnacji i w ogóle do Simki. Tylko dwa zdjęcia, żadnego z przodu i brak zdjęcia całości - za to kolejny minus. Moim zdaniem, makijaż "trochę" przesadzony. Biorąc pod uwagę, że to The Sims 2, mogło być znacznie lepiej. Moja ocena: 6/10. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Do makijażu nic nie mam. Te włosy sprawiają wrażenie farbowanych, porównując do karnacji i brwi. Nie lubię, gdy brwi są przesadnie za ciemne.
Nie wiem, czy to dobrze i czy to tak miało być. Wydaje mi się sztuczna, ale to chyba powinnam ją ocenić pod względem twojej pracy nad nią niż jej nad sobą. ![]() kształt nosa i ust podoba mi się. ogółem ładna, ale mogła mieć bardziej oryginalną budowę twarzy, takie widać wszędzie. 6/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Yyy, raczej nie. Po prostu mi się nie podoba. Włosy (tlenione?) nienaturalnie zachodzą, co daje efekt bardzo niskiego czoła. Brwi zupełnie nie pasują do kształtu twarzy. Karnacja to jakaś katastrofa, wygląda jakby poszła do solarium, później stwierdziła, że wygląda za blado i posmarowała się jeszcze samoopalaczem. Oczy są przerażające. Na dodatek przesadziłaś z makijażem...
3/10 - za kształt twarzy (bardzo ładny) i za dobrze dobrany eyeliner.
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Z tych wszystkich simek najbardziej podoba mi się Amy a ta twoja 1 simka ma makijaż okropny oczywiście za przeproszeniem.
No nic będę czekała na kolejne simki. |
![]() |
#20 |
|
![]()
Amy jest niezła, ale nie podoba mi się jej makijaż, ani kolor włosów.
Lecz reszta jest niczego sobie.
|
|