![]() |
#11 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Angie60 -Zapomniałem strone..
![]() Einarr W łazience miało być inaczej, umywalka miała być na platformie, ale nie wiem czemu nie mogłem tam jej wstawić.. ;( Dzięki za ocenę. ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od zewnątrz dom wygląda moim zdaniem mało zachęcająco. Od czego jest to wielkie okno?
Nie podoba mi się, że w zasadzie wszystko jest w tych samych kolorach - brąz i biel. To fajne zestawienie, ale tutaj występuje w za dużej ilości. Do tego strasznie ciasno. Zdjęcie - jak to ująłeś - toaletki na dole (?) jest super ![]() W sypialni bardzo mi się podoba ilość roślin - nie za dużo, nie za mało. Tak w sam raz. Ale miejsca to tam za dużo nie ma... Nie ma zbyt dużo zdjęć ogródka, a szkoda, bo z tego, co widzę, jest bardzo ładny. Tylko co się stało z tym kwietnikiem? Duchy jakie, czy co? ![]() Widzę skrawek basenu... lubię takie nieregularne kształty! Powiedz mi tylko, gdzie są rzuty? Bez tego umrę ![]() Za domek dam 9/10, a co mi tam. |
![]() |
![]() |
#13 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Cam
Dzięki za ocenę.. A o rzutach zapomniałem.. ![]() *EDIT: A duże okno jest od "miejsca na kwiaty." Tam są paprocie, różne kamienie i w ogóle takie tam.
#14 |
|
![]()
Domek nie powinien nosić nazwy Novy tylko Brązowy
![]() Fajnie, że utrzymałeś wszystko w jednej kolorystyce. Przesadziłeś oczywiście ze szklaną podłogą. W łazience i kuchni są te same kafelki. Salon z jadalnią bardzo mi się podobają. Zdjęcia bryły i ogrodu nieco ciężko ocenić, bo są robione w nocy, ale ogólnie domek podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Trochę ten domek za bardzo "splątany", można się pogubić gdzie co jest. Krótko mówiąc, nawet fajnie.
9,5/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Searle, SunnySimmy
Dziękuje za oceny. xd
#17 |
|
![]()
Przeglądałam Twoje projekty i ten urzekł mnie najbardziej. Ma też kilka minusów, ale zacznę od początku:
Z zewnątrz dom nie prezentuje się ładnie... Nie wiem czy to przez dziwaczne okna czy kanciastą bryłę. Te małe przewinienie nadrabiają jednak starannie urządzone wnętrza. Podoba mi się dobór i ilość barw, jakich użyłeś (2-3 kolory zdecydowanie wystarczą). Kuchnia, choć nieduża, świetnie wpasowuje się w cały projekt. Na przedpokoju zrobiłabym tylko coś z tym kwiatkiem, bo wydaje mi się, że stoi niemalże na środku przejścia. Jadalnia jest po prostu świetna! Salon troszkę mniej - ta "biała plama" imitująca dywan to chyba nie było najlepsze rozwiązanie... Gdybyś wymienił go na coś innego, nie miałabym żadnych "ale" ![]() Oceny liczbowej z reguły nie wystawiam, bo nie wiem, jaki to ma sens, skoro wszystko co mi się podoba (lub nie), wypisałam powyżej ![]()
#18 |
|
![]()
Hej!
Domek b.mnie się podoba ![]() B.ładna kolorystyka.Z przoodu nie wygląda zachęcająco,ale wnętrza są po prostu CUDOWNE! ![]() Najładniejsza chyba Ci wyszła sypialnia dla dzieciaków i jadalnia.Ogród jest po prostu BOSKI ! Moja ocena to 9,5/10 . Odjełam 0,5 ptk bo te szklane podłogi w domu są wszędzie. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#19 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Dziękuję Fifrok i ultraviolence.
Wasze oceny to jak miód na złamane serce (tylko taka przenośnia xd) Ktoś jeszcze? (Wątpię, bo temat z domkami w ts3 strasznie zamilkł)
|
|