![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Ta tapeta, no nie wiem... mnie odpowiada.
Najbardziej spodobała mi się sypialnia. Cóż, za bardzo się nie rozpisze, bo nie znam się na domach. Podoba mi się i tyle ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
oj agapiś, agapiś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Szczerze mówiąc to nie bardzo mi się podoba. I nie wiem czemu ale po prostu mi się nie podoba, no dobra wyjątkiem jest kuchnia.
![]() Tak bez oceny. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nie wiem czemu, ale ten dom mi nie przypadł do gustu... Jestem trochę zdziwiony, że dom który się podoba w większości, mi akurat się nie specjalnie podoba.. No ale cóż... 7/10
#15 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Szczerze mówiąc dom nie wywarł na mnie najlepszego wrażenia. Ogrodu nie oceniam - bo zwyczajnie go nie ma (no i ciekawi mnie jak wjechałbyś tam samochodem?). Bryła jest nawet fajna. Kolumny są bezsensownie ustawione ponieważ między nimi a barierką powstaje niezbyt urodziwa przerwa. Nie podoba mi się też ten kamień - zwyczajnie nie pasuje do reszty. W domu naliczyłem, uwaga, 6 różnych zasłon, firanek czy innych rolet - nie było by w tym nic złego gdyby nie to, że znajdują się w jednym pomieszczaniu, lub w pomieszczeniach połączonych ze sobą dużym łukiem. Światło jest zwyczajnie do dupy - nie daje uczucia prywatności i ciepła a dom jest zbyt ciemny. Wnętrza są zbyt puste, tapeta w salonie jest (według mnie) okropna i jeszcze bardziej daje uczucie, że pokój przytłacza. Listwy tutaj nie pasują. W sypialni brak jest dodatków a i meble mnie nie zachwyciły. Łazienka za ciemna, jadalnia tak samo + nieciekawe meble. Jedynie kuchnia jest tutaj na plus, nie licząc umieszczenia lodówki i zbyt dużego stołu (może z wyspą wyglądało by to lepiej?). No i jeszcze nie wiem po co jest jadalnia skoro w kuchni znajduje się tak duży stół - głupota. Odnoszę wrażenie, że dom jest niedokończony oraz budowany z założeniem, że 'i tak się spodoba', a nie masz wystarczających umiejętności by budować z takim założeniem, które zresztą jest obrazą dla oglądającego. Obiema rękami pospisuję się pod słowami Einarr'a, że 'I znowu wydaje mi się, że to pomieszczenie jest urządzone bez serca, tak na sucho, nie widzę tutaj pasji' z tym, że moim zdaniem tyczy się to do całego domu. Ocena liczbowa? 3/10 bo na tyle zasłużyłeś tym projektem.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]()
A moim zdaniem jest to Twój najlepszy domek.
Mogę się co prawda przyczepić do łóżka na tle okien, które nie są do końca zasłonięte, czy też do zbytniej różnorodności zasłon w jednym pomieszczeniu, jak wspomniał Gingers, ale ogólnie domek sprawia pozytywne wrażenie. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ładny domek
![]() Masz ciekawy gust i styl, ale musisz nad nim popracowac, lecz mysle, ze z kazdym kolejnym domkiem bedzie lepiej ![]() Do rzeczy: nie podoba mi sie ta tapeta w salonie/sypialni, a kącik wypoczynkowy wygląda trochę nijako - przydałaby sie jakies kolorowe poduszki etc. Na zewnątrz jest okej, zmieniłabym kolor okien i drzwi na np. białe, bo te jak dla mnie niezbyt sie komponuja. Łazienka w porzadku, choc ta biel za bardzo sie swieci (tez tak miałam, ale wtedy dawalam robilam te biel ciemniejsza ![]() I zdjecia - możesz LEKKO oddalic widok na pomocą minusa po prawej stronie klawiatury, żeby obiekty sie tak bardzo nie zaslanialy. Ogółem daje 7/10
|
|