![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi się podłoga w salonie, jadalni.. te panele, no. tekstura w tą, kolory w drugą..
![]() plus zmieniłabym obraz w jadalni lub łazience, bo chyba są takie same. mimo wszystko daję dyszkę. (: |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wnętrze domku jest genialnie urządzone nie będę się rozpisywał, bo nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko jest dopracowane. 10/10
|
![]() |
#13 |
|
![]()
No mi osobiście się bardzo podoba. Ja nie potrzebuję wiele, a ten dom wydaje mi się w miarę skromny, ale mega przytulny. W zasadzie jedyne, co mnie uderzyło, to kwiat wchodzący w regał, dwa takie same obrazy i ten kwiotek z łazience, który jest moim zdaniem niepotrzebny. Ale tak, to bardzo miłe mieszkanko ^^
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Jest chwila = jest komentarz!
![]() Aranżacja tego wnętrza jest świetna. Podobają mi się barwy pokojów, są przytulne i chętnie bym w takim domu zamieszkał. Nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest bardzo dobrze zgrane ze sobą, jak zwykle zresztą ![]() 10/10 ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() Czy ktoś jeszcze? |
![]() |
#16 |
|
![]()
Einarr - Dom jest super ! Bardzo mi się podoba cały wystrój tego domu. Masz dyszkę ode mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Znowu świetne mieszkanie! Einarr stajesz się nudny
![]() Bardzo mi się podoba. Urządzone przytulnie. Ponownie świetnie dobrałeś dodatki. Pomysł z brakiem ściany między kuchnią i salonem bardzo mi się podoba i strasznie fajnie to wygląda ![]() Ale i tak się do czegoś przyczepie ![]() ![]() No i te dwa obrazy - bliźniaki ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Nie podoba mi się podłoga w kuchni i ten duży obraz wiszący koło łóżka w sypialni, poza tym jest okej. 9/10
![]()
#19 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Wam za komenty :*
Ktoś jeszcze? ;D |
![]() |
#20 |
|
![]()
Śliczne, podoba mi się szczególnie pierwsze zdjęcie, a dokładnie przedpokój (?). Reszta też jest super, ale nie pasują mi w kuchni te fotele.. nie wiem dlaczego, po prostu, jakoś nie pasują mi tam, ale i tak daje 10/10
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|