![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow, świetny pomysł, bardzo mi się podoba, z pewnością będę wpadać
![]()
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Wow, czekam na kolejne zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki za miłe przyjęcie i komentarze, już niebawem kolejna porcja zdjęć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Suri rzeczywiście jest śliczna a dla ciebie Bindi- BRAWA! za wyobraźnię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jeszcze raz dzięki za miłe komentarze, aż chce mi się grać i jest nawet fabuła bardziej rozbudowana niż pierwotnie zamierzałam
![]() Przepraszam za mały rozmiar zdjęć. Rodzina Khan Odc. 2 Zbliżają się urodziny Saifa. Suri wybiera się do spa, nie chce by myśli o kolejnych zmarszczkach popsuły jej ten wspaniały dzień. Poza tym nie zamierza prezentować się gorzej od zaproszonej koleżanki. Mimo wieloletniej przyjaźni panie rywalizują ze sobą w dbaniu o urodę. ![]() Do Aamira zadzwoniła Priya, córka równie zamożnych przyjaciół rodziców. -Hej, mam dwie wiadomości, dobrą i złą, od której zacząć? -Od zlej -Rodzice bardzo przepraszają ale nie dadzą rady przyjść na przyjęcie. Samolot został odwołany, następny dopiero rano. -Szkoda,przekażę. Mama będzie niepocieszona. A ta dobra wiadomość? -Wiem, że nie możesz się doczekać, aż mnie zobaczysz dlatego wpadnę wcześniej, mam do ciebie sprawę. Chodzi o matmę. -Rozgryzłaś mnie. Zawsze z chęcią ci pomogę. Do zobaczenia. ![]() ![]() Nowa służąca Naina wciąż działała Aamirowi na nerwy, dlatego szukał sposobności by jej dopiec. -Ruszasz się jak mucha w smole, a za niedługo przyjdą goście! Nie widzisz, że tam jest kałuża?! -Najmocniej przepraszam, już się za to biorę. ![]() Naina niedawno odkurzała dywan i mogła przysiąść, że jeszcze przed chwilą nie było tam żadnej kałuży, ale zagryzała zęby i zrobiła co do niej należało. ![]() Mimo nawału obowiązków zawsze znajdowała czas na chwilę zabawy z małym, którego wprost uwielbiała. Ten niewinny berbeć nie wie jeszcze czym są podziały kastowe i pokochał dziewczynę szczerą dziecięcą miłością. ![]() Na szczęście jej pracodawcy nie byli takimi egoistycznymi snobami jak ich starszy syn. Relacje z dzieczyną ograniczali do traktowania jej jak powietrze. Suri wróciła bardzo zadowolona z zabiegów w Świątyni Piękna. -Kochanie, twarz masz jasną jak księżyc w pełni* , wyglądasz olśniewająco. -Dziękuję, mój mężu. Przywieźli już tort? -Tak, tuż przed twym powrotem. ![]() W końcu przyszła Priya. Charakterologicznie nie różnili się bardzo z Aamirem, oboje byli dziećmi bogaczów i zadzierali nosa. Może właśnie dlatego tak dobrze się dogadywali. -Mówię ci, ta służąca jest jakaś tępa. Wczoraj zrobiłem jej numer z zapchaną umywalką. -He he, dobrze jej tak, niech wie, gdzie jej miejsce. ![]() -Dobra, pomóż mi z tą matmą bo czasu niewiele. ![]() -Nawet nie było takie trudne, a ty tak fantastycznie potrafisz wytłumaczyć, nie to co nasz nauczyciel niedojda. A ta wywłoka też będzie na urodzinach? -Bardzo mnie to dziwi ale matka się uparła ze względu na małego, no i poza tym musi posprzątać po przyjęciu. -Maskara, skandal normalnie. Nie wiem jak ja to wytrzymam. -Dobra stara, dosyć marudzenia bo oberwiesz poduchą. -Grozisz mi? -Tak, mam tu jaśka i zamierzam go użyć! ![]() ![]() -Wyglądasz wspaniale mój mężu -Ty też moja droga, jak zawsze, zresztą. ![]() "To oburzające, że plebs dopuszcza się do uroczystości rodzinnych, Khanowie chyba powariowali. Boshe, jak ona śmierdzi !" ![]() Pora zacząć urodziny ![]() ![]() ![]() Co w prezencie dostał Saif? Kto zgadnie? ![]() ![]() ![]() Konsumpcja pysznego tortu. ![]() Nie tylko Saif ma dziś urodziny ![]() Let's dance! ![]() Przyjęcie trwało do późna, zmęczeni ale zadowoleni uczestnicy udali się na spoczynek. Naina musiała zostać by posprzątać ten cały bałagan. Tylko co na to jej ojciec? ![]() C.D.N. *jest to ogromny komplement dla kobiety, jaśniejszy odcień skóry jest gloryfikowany w Indiach, istnieją nawet specjalne tabletki i kremy rozjaśniające skórę, stosowane głównie przez gwiazdy. Ostatnio edytowane przez Chloé : 17.08.2012 - 21:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 22
|
![]()
Świetnie urządzony dom, łądny dywan, piękni simowie..
Biedna Naina.. Ja na jej miejscu bym odeszła Saif jest bardzo sympatyczny.. Świetne przyjęcie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Widzę, że jesteś nie tyle zainteresowana, co oczarowana Indiami. To super
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Ta historia jest inna niż wszystkie (teraz ja powtarzam Meggie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
Bardzo mi miło czytać tak pochlebne komentarze
![]() To prawda, Indie są fascynującym krajem pełnym skrajności, będę się starała ukazać trochę kultury i zwyczajów, choć ciężko o niektóre obiekty, np. o tak prozaiczną rzecz jak turban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
omg, serio Indie? dziewczyno (?), jesteś wspaniała! jeszcze chyba nie widziałam takiego OJSG, to jednak trzeba mieć niezłą wyobraźnię ; )
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|