![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dziękuję za miłe komentarze
![]() RODZINA ALETTE cz.II Amber powoli pięła się do góry w karierze filmowej, zdobywała sławnych przyjaciół,chodziła do klubów... ![]() ...no i podrywała facetów. Na zdjęciu z Devinem Ashtonem. ![]() W jej sidła wpadali różni simowie. Przykładem jest Barry Tenderlove, którego aktorka wodziła za nos i złamała mu serce, proponując tylko przyjaźń... Przepraszam, że tak mało, ale niestety nie mam czasu, żeby dodać więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 12
|
![]()
O.o mam nadzieje , że nie będzie z różowym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Króciutko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ładna simka, ale czekam na trochę więcej... Dwa zdjęcia? Serio? :> Następnym razem dawaj więcej, o.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
To nie ma sensu, wstawiaj dłuższe odcinki, a jeśli nie masz czasu, dodawaj rzadziej. No i zacznij opisywać jakąś akcję, ustal fabułę, a jeśli masz z tym problem - napisz sobie scenariusz.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Przepraszam za te krótkie posty, ale musiałam dzisiaj wyjechać i przez splot różnorakich wydarzeń(a raczej przez moją głupotę) skasował się mój post. Zdążyłam napisać tylko kawałek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale będą dłuższe odcinki? Bo to trochę za krótko.
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Spoko, rozumiemy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
RODZINA ALETTE
cz. III Amber zaczęły nękać tajemnicze mdłości... ![]() ... a po niedługim czasie odkryła, że jest w ciąży. ![]() Rozpacz aktorki była tym większa, że nie wiedziała, kto jest ojcem jej dziecka. Postanowione: nigdy więcej całonocnych imprez! Na pocieszenie robiła sobie naleśniki... ![]() ... i adoptowała kotka o imieniu Abby ![]() Ciąża, nie ciąża, ćwiczyć trzeba... ![]() W końcu nadszedł dzień porodu. ![]() Amber urodziła córeczkę, którą nazwała Amelia. ![]() Oto Amelia Alette w swoim kojcu. ![]() Jedno spojrzenie... i już wiadomo. Devin Ashton(czemuuu?)Amber chyba za dużo wypiła... Tutaj kłótnia... ![]() Urodziny Amelii. Niestety, zapomniałam zrobić jej zdjęcia, więc mało ją będzie widać ![]() ![]() Na urodziny Amelii przyszedł też jej ojciec. Poprosił Amber, by została jego dziewczyną. Nie chcąc, by jej dziecko wychowywało się bez ojca, zgodziła się. ![]() Devin wprowadził się do Amber. Pewnego dnia kupił lekarstwo na wampiryzm... ![]() ... po czym oświadczył się Amber(lepiej by umył te naczynia na podłodze, zero romantyzmu...) ![]() Mimo wszystko- zgodziła się. Co tam- łączy ich tylko dziecko, ich "bliższe" spotkanie było spowodowane przez alkohol, a Devin to straszny dziwoląg(facet uwielbia różowy i naśladował kiedyś Matthew Hamminga- to nie jest normalne), ale specjalnie dla niej się odwampirzy, łiiiiiii! Wkrótce przeprowadzili się do nowego domu, za pieniądze ze spadku po kimśtam(a raczej za kasę z kodu od cioci Cheyenne) ![]() To już koniec odcinka III, rekordowo długiego! Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 26.08.2012 - 18:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|