![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mmmm, śliczni simowie :33
mały Harry ![]() ![]() ...takie małe pytanko... http://i.imgur.com/fJqJ9.jpg Esmeralda jest tu bez...gaci? xD czekam na następny odc/część ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wiedziałam że kiedyś coś wstawisz, mówiłam!
Harry ![]() Albus jest mega, ale bardziej pasuje mi do niego inne imię... Zgaduj zgadula ![]() Esmeralda jest taka... słodka! |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Easey, nieee, haha. Ona ma tam bieliznę, bo to jest jej piżamka.:p Niefortunnie zrobione zdjęcie, to wszystko.
![]() Omega no taak, wieem, miałaś rację. ![]() Jak ogarnę się i lekcje, to zgram resztę posiadanych przeze mnie zdjęć. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bobas jest za*ebisty! xD Śliczni simowie! ♥ kiedy nowy??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Mrrau, Albus jest taki przystojny, a na dodatek męski
![]() zgadzam się ze smallcherry99, mi zawsze taki pedałki wychodzą, a ty masz masz całkiem inaczej xD Na 100% będę zaglądać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
No to szybko jestem. Późno bo późno, ale zwalam to na natłok zadań i francuski, o którym prawie zapomniałam. -.-
Już nie przesadzajcie, haha, Albus to słodziak, ale Wasi simowie nie są gorsi. ![]() Mam 26 zdjęć! ![]() Jak mówiłam poprzednim razem, Esmeralda uwielbiała ogrodnictwo. Wtedy nie dałam zdjęć, więc są teraz.. Zrobiłam jej specjalne piętro z donicami. ![]() ![]() No i pszczółki. Tym razem się nie polubili..:< ![]() Przyszedł czas na naukę podstawowych czynności. Tutaj nauka siusiania, którą lubię najbardziej, bo krótko trwa.. ![]() ![]() No a tu wspomagamy akcję 'Czytanie dla wróżków'. ![]() ![]() Mój mały. ![]() ![]() Moja Kościdla - pijaczka. :o ![]() No i trochę Albusa ku uciesze mojej i tłumu, haha. ![]() ![]() ![]() Kiedy Albus się pojedynkował, Esme chodziła na spacerki z małym. W MF było ciepło, więc nawet go nie ubierała.. :o ![]() Widoczki. Osobiście mi się MF podoba, nawet bardzo. ![]() ![]() Mraaw, mam cię, zjem cię. ![]() Harry zaczyna używać skrzydełek - one tak szybko dorastają.. ![]() ![]() Moi. ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra Kościdla nie jest zła. ![]() Zombie mnie bawią. Podchodzą, chcą straszyć, a w zamian zamrażam je, podpalam albo wyśmiewam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taaaki słodki zombie. ![]() ![]() ![]() ![]() Skończyłam! Następną część / odcinek dodam, jak znajdę czas żeby pograć, haha. ![]() Miłej nocy!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 25.09.2012 - 15:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Fajne zdjęcia z tymi zombiakami, teraz się przyjrzałam, że kościdła ma podwiązkę!? Niezłe.
Maluszek słodziutki, śliczne zdjęcie z mamą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Harry ma cudownie skrzydełka, zakochałam się.
![]() Ogólnie nie lubię facetów ze skrzydłami, ale Albus trzyma fason. Esmeralda mniej mi się podoba, ale nie razi mnie w oczy więc jest ok. Zombie faktycznie są raczej śmieszne, niż straszne, ale i tak je uwielbiam. Historia fajna, nie wymyślna, w wolnej chwili można poczytać, będę zaglądać. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Śliczni simowie :p
mały to słodziakk, a zombie są..dzwine? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Albus
![]() Rodzina zaista, mały jest słodki ale to już wiesz ![]() ![]() Więcej kobieto, bo cię.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|