![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi sie gdyz iz poniewaz albowiem bo nie ma tam mnie :CCCC
zrob im sasiadow, czekaj, jak to bylo, tim i helenka z corka amy i synkiem lolniepamietamjaktomialobycawiecniechbedzieedziu. i mozesz jeszcze zrobic katerine z niallem i ich czworka synkow, imion sie domyslisz, nie? :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Jest świetnie Florence jest prześliczna, a Lana przesłodka. Zaczynam ich lubić, bedę zagladać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Wow, świetne zdjęcia, a Florence jest piękna
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
nie pchajcie się tak z tymi komentarzami
Rodzina Depp (hehs): Część 3 Johnny całymi dniami pracował i ćwiczył przemowy, a Florence oczywiście opiekowała się dzieciakami. ![]() Przede wszystkim wkurzała się na Lanę, że nie ma wypracowanego chodu modelki. Biedne dziecko. ![]() Misha z kolei był lepiej traktowany, ale to pewnie przez to, że jak tylko ją widział to uciekał z pokoju. ![]() Gdy tylko Flo spełniła swoje matczyne obowiązki od razu brała się za poprawianie umiejętności. Czytała książki kucharskie, uczyła się przepisów ... ![]() ...lub zajmowała się malowaniem. ![]() Lana była coraz starsza, niedługo urodziny. ![]() Gdy Johnny w końcu pojawiał się w domu poświęcał swój wolny czas rodzinie. ![]() Nawet Florence miała chwilę wytchnienia i mogła podziwiać kolejkę. ![]() Moja pierwsza pełnia :3 ![]() Johnny i Flo poszli w nocy na cmentarz i mimo że ruda była wampirem to i tak okropnie się bała. ![]() Zachciało jej się pić to skorzystała w przenośnej lodówki i można by rzec, że uspokoiła się po posiłku. No bo w końcu człowiek najedzony to człowiek szczęśliwy :3 ![]() Przynajmniej do czasu. ![]() W tym samym czasie gdy wampirzyca uciekała przed duchem, Johnny ćwiczył charyzmę na tym nieszczęśniku. Nawet po śmierci nie ma spokoju. ![]() Romantyczny pocałunek. O północy. Podczas pełni. Na cmentarzu. W towarzystwie duchów. Słodko. ![]() Potem wrócili do domu i trochę potańczyli. ![]() Witamy piękną panią. ![]() O jezu, jezu, a teraz najgorsze :x Grałam przez jakiś czas (chyba dobę simową) inną rodziną na tym samym zapisie i jak wróciłam do Deppów to Florence była w ciąży XD ![]() Znaczy na początku miała tylko nudności i myślałam że zjadła coś nieświeżego. ![]() No, ale potem było już wszystko wiadomo :ccc ![]() Dziewczynę bolały plecy, a że nie chciała aby Johnny zaczął coś podejrzewać to wybrała się na masaż w SPA. I tak będzie musiała mu kiedyś powiedzieć. ![]() Magia... tęczy? Nastał dzień urodzin bliźniaków. ![]() Flo była strasznie podekscytowana. Albo po prostu martwiła się, że skoro dzieciaki tak szybko rosną to ona będzie miała niedługo zmarszczki. ![]() Pierwszy był Misha... ![]() ...potem Lana. ![]() Po zjedzeniu tortu Florence postanowiła powiedzieć Johnnemu o ciąży. Wybrała oczywiście najbardziej romantyczne miejsce w domu - łazienkę. ![]() Ale on nie zraził się panującą atmosferą, wręcz umierał z ekscytacji i nie mógł się odczekać następnego dziecka. Z radości umył toaletę nawet. ![]() ![]() Kochające się rodzeństwo ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Słodziaki
![]() Masz naprawdę prześlicznych simów, zazdroszczę ci takich. To się porobiło z tą ciążą. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Też uważam, że masz przepięknych simów i już sama grafika nakłania mnie, do częstego odwiedzania tematu c:
Flo jest piękna, a jej zdjęcie w czasie pełni, jest cu-do-wne! Swoją drogą świetnie wyszły te bliźniaki! Zwykła dziewczynka straszy swojego brata bliźniaka- wampira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
jeju, Shannon, kocham twoje bliźniaki
![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
fajnie, bliźnięta słodkie a nowe dziecko, czekam z niecierpliwością
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() Cytat:
w tym momencie nie jestem w stanie :x dziękuję wszystkim za komentarze :3 póki co gra mnie nie lubi, więc nawet nie chce mi się jej włączać
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|