![]() |
#12 |
Reputacja: 12
|
![]()
Znowu ten maxisowy skin, soczewki i brwi. ;//
Mówiłam już 666 razy, żebyś sciągnął takie z netu. Nie podoba mi się fryzura. Nie pasuje do niego. W innej wyglądałby dużo lepiej. Jakość zdjęć też nie powala, ale to wina imgura. Brwi są odwrócone pod złym kątem. Nozdrza są za nisko.
#13 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hejo to znowu ja z moją nową simką. Przepraszam za maxixsowe skiny w tamtych simach ten jest już ściągnięty
![]() Od razu mówię, że simka nie miała być piękna, ani też brzydka. Powiem też, że ciągle chodziła uśmiechnięta, więc nie uchwyciłem momentu bez jej mordki. Pierwszy raz też obrabiałem zdjęcia i nie wiem czy wam się spodoba x.x (simka się nic nie zmieniła więc można spokojnie oceniać) No to zaczynamy: ![]() ![]() (Nie wiem co mnie wzięło na tą chmurkę ![]() ![]() To tyle i mam nadzieję, że się podobało ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 26.04.2013 - 11:16 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się brwi i usta za wysoko trochę. Ogólnie ładna,taka naturalna. Wygląda na taką miłą,uczynną dziewczynę z sąsiedzctwa.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 12
|
![]()
Simka nawet ok
![]() ![]() Czekam na kolejnych Twoich simów ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
A Simy wyszły Ci bardzo ładnie. Najbardziej do gustu przypadła mi Tess i jej fryzura ![]() Rose też śliczna, tylko mało zdjęć wstawiłeś. A szkoda ![]()
![]() |
#17 |
|
![]()
Rose jest śliczna
![]() Lubię takie naturalne simki. Ma dużo uroku. Oczy są ładne, usta jak dla mnie też, choć może rzeczywiście nieco za wysoko. Aaa, i brwi trochę za cienkie. Skóra ma jasny kolor, ale nie jest źle. I zgadzam się z Dianą, szkoda, że więcej fotek simki nie dałeś ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziś chciałbym przedstawić wam moją simkę Meggie. Simka miała wyglądać egzotycznie.... naturalnie?
![]() ![]() ![]() A teraz miastowy sim Jake. Miał być całkowitym przeciwieństwem Meggie, myślę, że to właśnie ich połączyło ![]() ![]() ![]() ![]() I parę fotek, gdy są razem ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za obejrzenie i zapraszam do komentowania. |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ale śliczna Meggie *.* Ten makijaż i soczewki strasznie mi się podobaja
![]() Uwielbiam ciemne oczy ![]() ![]() Facet mi się nie podoba, nie pasuje do niej jakoś ![]() ![]() I się powtarzam, Meggie mnie zachwyciła! Ostatnio edytowane przez WhiteSugar : 28.08.2013 - 14:07 |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Meggie jest nawet ładna. Fajna fryzura i makijaż oczu. Brwi kompletnie mi się nie podobają, usta też tak średnio. Ogólnie przypomina trochę maxisową simkę, ale nie jest źle.
![]() Jake'a pozostawię bez oceny - facet totalnie nie w moim guście. ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|