![]() |
#11 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
znaczy mam starsza aktualizacje, tą od razu po 4pory roku.
ja wyznaje "jezeli mi aktu. niepotrzebna, wole jej nie aktualizowac." a na tej aktualizacji wszyyyystkie dodatki s3p czy packages dzialaja bezblednie.
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
kurcze ja właśnie potrzebowałam do najnowszej okolicy aroria skies, bez aktualizacji nie chce sie zainstalowac ta okolica. gdyby mi sie nie zachcialo, to bym dzis grala a tak to kicha. czekam az ktos cos porazi na problem z tymi dodatkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
ktoś coś wymyślił ? gra bez jakichkolwiek dodatków z neta jest nudna, nawet tych ze store mi nie czyta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
przestalam wlasnei grac więc piszę,
przeinstalowalam tego patcha wlasnorecznie. czesc dodatkow widzi mi w pobranych jako zainstalowane a wieksza czesc znowu jako te do instalacji. :/ dodam ze zalezy mi na tych dodatkach gdyz z reguly w simsach tylko buduje domki i mebluje potem na fora.. samo granie mnie nie jara. ![]() a i jakbym mogl aprosic o wytlumaczenie co zrobic z tymi dodatkami packages bo te wogole nei dzialaja i ch gra nei widzi dalej. dodam ze robilam wszystko wedle poradnikow roznych i to nic nie daje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Naczelny Grafik
|
![]()
ten poradnik, co dałem, jest najlepszy, mi działa wszystko, jak należy.
Naprawdę, polecam go.
![]() |
#16 |
|
![]()
beatunia91 - packages powinien działać w grze, tylko może zrobiłaś coś źle. U mnie np. mody działają na 100%.
Właśnie skończyłam ponownych instalacji gier, ominęłam nową aktualizację 1.50 i oczywiście, gdy pobrałam miasto Riverview działa tzn. jest w grze. ![]() Więc stwierdzam nowa aktualizacja 1.50 to ZŁO!!! Jasna sprawa, musi być działać na 100%. Jeżeli ktoś komu nie działa tzn. źle zrozumiał czytając instrukcję i musi jeszcze raz zacząć czytać UWAŻNIE!
![]() |
#17 |
Naczelny Grafik
|
![]()
lepiej instalowac s3p od nowa
kuedys tez byla jakas wadliwa aktualizacja, ktora potem usuneli i jak ktos mial zainstalowana mial male szanse na uratowanie gry. cos takiego bylo. "D w kazdym razie, ja wole nie aktualizowac do tej najnowszej aktualizacji, gdyz wszystko moze sie popsuc.
![]() |
#18 |
|
![]()
coz, sprobuje jutro przeinstalowac jeszcze raz simsy.
nastepnie po instalacji wszystkich dodatkow mam sciagnac ten patch ktory mi podales zainstalowac go i nie aktualizzowac juz nic wiecej tak? potem przekopiowac mody i sims3pack i dopiero zainstalowac? w takim razie jutro spobuje to zrobic. a co do packages to robie dokladnie tak jak pisze w poradnikach. dodam ze robilam juz na dwa sposoby stary - do katalogu z gra (do MODS) i wrzucalam je do katalogu d dokumentach dockumenty/ea/sims3/mods ta jak zalecaja przy nowszych aktualizacjach z gry. i ani tak i ani tak gra nie widzi dodatkow :/ chcialabym jeszcze prosic o porade jak zainstalowac po reinstalacji sismow dodaki sim3pack by dzialaly na bank? instalowac je np czesc po czesc tj. najpierw zwierzaki, potem np genetyke z ubraniami, potem meble itd. czy od razu calosc i to nie ma znaczenia? dodatkow mam nap[rawde duzo bo ponad 25 gb w tej chwili. czy to mozliwe by ilosc psula gre? no i czemu nie widac dodakow ktore sa w packach z domami. ani w tych dodamach ich wtedy nie ma ani w trybie kupowania. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
ale człowiek glupi... zachcialo sie nowej okolicy.. mialam uzbierane punkty, skusil mnie ten chodzik.. caly dzien odinstalowywalam te 17 (czy wiecej?) dodatkow a potem je instalowalam i co? drugi raz to samo musze zrobic ? nie ma szans aby na tej aktualizacji dzialaly rzeczy z internetu ? ja juz ostatnio inslatuje same sims3packi, wiec nawet nic w mods nie mam
![]() no i tak samo jak u beatuni91 tylko te rzeczy, które widze w grze mają status zainstalowanych, reszta tak jakby nie była instalowana mimo, że robiłam to już dwukrotnie. pobieram sobie tego patcha 1.50, jak nie to reinstalka od nowa.. ![]() beatunia91, a jak zainstalujesz pojedyczno jakis dodatek to jaki ma on status ? bo ja teraz patrze i ma status zainstalowany, może faktycznie chodzi o to, żeby nie isntalować wszystkich na raz ? zaraz odpale gre i sprawdze czy jest ta rzecz, jeśli tak ot jestesmy w domu i trzeba po kolei instalowac XD edytuje i pragne poinformowac ze dodatki sa w grze jak sie instaluje po kilka xD wiec chyba rozwiazana zagadka Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.02.2013 - 22:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
beata18ns, powiedzmy ze zainstalowalam sobie teraz 1 dodatek tj. wlosy z neta. zainstalowaly sie poprawnie (sukces) a za chwile sprawdzilam jeszcze dla pewnosci status w zainstalowanych (ikonka sie wyswietla przy tym dodatku ze jest jzu w grze.)
gdy jednak wchodze na gre i do edytora postaci to zadnych zmodyfikowanych wlosow mi nie widzi. eh ![]() pozatym ta instalacja po kilak nie ma nic wspolnego z rozwiazaniem problemu gdyz jak juz pisalam, kilak dni temu mialam ponad 10 gb zainstalowanych dodatkow z neta "na raz" i dzialalo wszystko (oprocz packages). no nic. mi widzi aktualnei teraz meble itd. niestety czesci dodakow dalej nie szczegolnie tych ktore sa w domach Ostatnio edytowane przez beatunia91 : 27.02.2013 - 22:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|