|
|
#12 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
zacytuję i dodam, że przynajmniej administratorzy nie będą się ze MNĄ męczyć, hm, do czasu. ; 3
|
|
#13 |
|
Reputacja: 11
|
Dzięki Rudzia
W takim razie proszę o zdjęcie rangi "Najlepszy architekt lata TS2".Skoro już formalności stało się zadość, w tym miejscu chciałabym OGROMNIE podziękować za wszystkie nominacje (niektórych kompletnie się nie spodziewałam) i przede wszystkim za głosy, które pozwoliły mi wygrać w jednej z kategorii. To ogromne wyróżnienie, zwłaszcza, że coraz rzadziej ocenia się simy z TS2, a stawia bardziej na te trójkowe. Nigdy wcześniej nawet mi do głowy nie przyszło, że dostanę nominację do tej kategorii, a co dopiero w niej zwyciężyć. Konkurencja była bardzo silna, tym bardziej więc doceniam to wyróżnienie. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie głosy i serdecznie gratuluję wszystkim wygranym w pozostałych kategoriach. ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Reputacja: 10
|
Również gratuluję wszystkim zwycięzcom
![]() Przy okazji dziękuję za nominacje i głosy oddane na mnie ![]() Squiera za głosy w Miluchu też dziękuje ;D |
|
|
|
|
#15 |
|
Reputacja: 21
|
Ja ze swojej strony również dziękuję za nominację do Architekta Roku. Kompletnie się nie spodziewałem, że ktoś mnie wytypuje, a głosy oddane na mnie to już kompletny kosmos. Dziękuję jeszcze raz
.No i oczywiście gratuluję wszystkim zdobytych rang .
|
|
|
|
|
#16 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Także chciałabym podziękować wszystkim za nominacje i za głosy. Nawet jeśli nie wygrałam to i tak mile połechtało to moją próżność
![]() Gratuluję wszystkim zwycięzcom, wygraliście w pełni zasłużenie
|
|
|
#17 |
|
|
Dzięki za głosy.
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
no to TERA JA
(pisownia celowa xd)dziękuję serdecznie wszystkim którzy oddali na mnie tą miażdżącą liczbę 23 głosów! wiem kim byliście hue hue :> to CHYBA jedyna kategoria w której oddano aż tyle głosów na jednego usera, tym bardziej jestem wdzięczna i zrobię wszystko, by nosić tę rangę z dumą! :3 tym czasem Mileena i ja jeszcze raz gorąco dziękujemy ![]() ![]() i gratulujemy wszystkim którzy wygrali w innych kategoriach, oraz nominowanym, bo to również duże wyróżnienie! ![]() do zobaczenia za rok! ^w^
|
|
|
#19 |
|
|
Gratulacje wszystkim
![]() Mam nadzieję, że mnie nie zhejtujecie zaraz, ale muszę się wyrazić poprzez gify, podobnie jak enobaria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz przepraszam ![]() Dziękuję raz jeszcze ![]() Dodam jeszcze, że po raz chyba trzeci byłem nominowany do "Picassa", a więc do trzech razy sztuka się sprawdziło
Ostatnio edytowane przez dżin. : 05.03.2013 - 21:03 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
A teraz a propos swoich osiągnięć: Mędrzec? Szczerze mówiąc nie wiem, co ja takiego zrobiłam (mój ban i chęć wrócenia na stare śmieci były takie mądre? bo ja odniosłam inne wrażenie obserwując reakcje co poniektórych), że ni stąd ni zowąd zostałam nominowana i w dodatku zwyciężyłam. W dodatku jedynym głosem z moją osobistą faworytką... No ale niech Wam będzie W gruncie rzeczy ta niespodziewana wygrana również cieszy ![]() Jeśli wygram Miodka w przyszłym roku, stuknie mi 5 lat odkąd mam tą rangę A że pojawiła się konkurencja, to będę musiała bardziej się postarać ![]() Podobnie z Okiem, ale tu potrzeba mi jeszcze 2 wygranych No cóż, będę się dalej czepiać Przynajmniej w tym jestem dobra i w dodatku doceniona ![]() Nie wiem, które to już FA, w którym jestem nominowana do "Złotej rączki", ale trochę smutne jest to, że choćbym była w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania i rozwiązać każdy problem związany z "dwójką", z roku na rok tych głosów będzie coraz mniej. "Trójka" jest strasznie wadliwą grą, poza tym więcej ludzi w nią gra, dlatego takie osoby jak Anie zawsze będą docenione w sposób bardziej konkretny. Tak więc ja, zmotywowana wdzięcznością userów, którym uratowałam grę/otoczenie/cokolwiek, odpowiem na kolejne pytania, napiszę jeszcze jeden poradnik i ogółem będę służyć wszelką możliwą radą. Ale słówko komentarza się należało. Bardzo serdecznie gratuluję natomiast Dżonowi, bo skubaniec znowu okazał się lepszy w konkurencji pisarko-fotograficznej! Taka sama sytuacja miała miejsce w FA 2008/2009, kiedy niespodziewanie jego "Opowieści z Króliczej Doliny" i FS przeważyły sukces mojej "Szansy" (to był szczyt mojej forumowej twórczości i bynajmniej ja i Gio nie byliśmy do siebie przyjaźnie nastawieni, dlatego przegrana tym bardziej bolała - szczególnie na dumie). W tej kategorii również pozostanę taką czarną owcą, więc w przyszłym roku - zanim mnie w ogóle nominujecie, a już w ogóle oddacie głos - weźcie to pod uwagę ![]() Od 18 maja mam wakacje i liczę na rozkwit mojej twórczości, nie tylko w zakresie OJSG Dzięki Wam za wszystkie głosy na mnie! ![]() I gratuluję innym zdobywcom rang
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|