|  01.09.2013, 18:27 | #11 | 
| Zarejestrowany: 18.06.2012 Skąd: z planety Ziemia Płeć: KobietaPostów: 1,201 Reputacja: 39 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Także tego... Rzeczywiście wyszła w stylu retro  + oczy  Są naprawdę śliczne, ich makijaż też, + usta są ok, szminka pasuje, + co do nosa; długo się zastanawiałam czy są na + czy -, bo wydaje mi się za mały (jak już wspomniałaś: "Ze skrajności w skrajność") i chyba zbyt się z nim nie trudziłaś, bo to chyba trzeci z kolejności w tych gotowych, ale ostatecznie +, bo nawet pasuje do twarzy, + fryzura pasuje stylistycznie, ciuchy też, - znowu brwi! - twarz zbyt pucołowata jak na moje gusta, szczególnie że simka jest szczuplutka... PS Niech rzuci palenie, bo zmarszczek dostanie! Co za paskudny nałóg...  Ogólnie simka udana   
				__________________  | 
|   | 
|  | 
|  01.09.2013, 18:32 | #12 | 
| Moderator Zarejestrowany: 22.09.2012 Płeć: KobietaPostów: 1,451 Reputacja: 48 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Bardzo podoba mi się ta simka, rzeczywiście jest retro. Lubię takie klimaty, więc super Ci to wyszło   Może i ma taką trochę grubszą twarz, ale do niej to pasuje. Powiedziałabym, że nawet dodaje jej uroku. Simka jest naprawdę ładna.   
				__________________  | 
|   | 
|  01.09.2013, 18:41 | #13 | 
| Zarejestrowany: 05.04.2013 Skąd: Hidden Springs Wiek: 25 Płeć: KobietaPostów: 205 Reputacja: 10 |  Re: Simy by BlueJayWay 

Śliczna! Bardzo ładna kredka, kolor i ogólnie włosy. Sukienka jest świetna   (proszę o linka  ). Nie podobają mi się tylko buty, które tak dziwnie wykrzywiają jej stopę   
				__________________ [IMG]http://i43.************/2mqs4m8.jpg[/IMG] Piękna sygnatura by Diana (dziękuję   ) | 
|   | 
|  01.09.2013, 20:30 | #14 | 
| Zarejestrowany: 27.08.2013 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 11 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Dziękuję za opinie   Mlecyk - to prawda, chyba najwięcej mam zawsze kłopotu z nosem.  W każdym bądź razie nie jest to na pewno czysty gotowiec, ale taki mi jakoś przypasował. Co do brwi, to wg mnie pasują, ale rozumiem, że nie każdemu musi. ajditia - sukienkę znajdziesz tutaj  A jeśli chodzi o papierosa, to wydaje mi się, że stylistycznie pasuje, palenie zawsze kojarzy mi się z retro lookiem.   | 
|   | 
|  02.09.2013, 17:07 | #15 | 
| Zarejestrowany: 02.03.2013 Skąd: Bayview <3 Płeć: KobietaPostów: 634 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Ona jest prześwietna! *.*  Kształt twarzy, skin, strój... wszystko perfekcyjnie dobrane. Sesja też bardzo ładna. Kocham jej fryzurę i oczy, makijaż, a zwłaszcza te kocie kreski...   Skąd masz buty? Są *****iste. 10/10, tak myślę. 
				__________________ Erst wenn die Wolken schlafen gehen  Kann man uns am Himmel sehen Wir haben Angst und sind allein Der Gott weiß ich will kein Engel sein | 
|   | 
|  08.09.2013, 08:33 | #17 | 
| Zarejestrowany: 04.11.2009 Skąd: gdzieś Płeć: KobietaPostów: 702 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Bardzo ładna simka, może ma troszkę zbyt pulchną twarz, ale to do niej pasuje. (według mnie.) Świetne oczy, podobają mi się bardzo soczewki. Całość w ogóle wspaniała. 10/10

__________________ [IMG]http://i61.************/b6v96w.png[/IMG] | 
|   | 
|  11.09.2013, 17:47 | #18 | 
| Zarejestrowany: 14.08.2013 Skąd: Brzuszek :3 Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 127 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

He, rzeczywiście ma opuchniętą twarz, przez to też przypomina mi Adele   Czyli fajnie  Jedyne co mi się nie podoba, to dolna warga, za długa i wąska. Retro - rzeczywiście to jest to   Makijaż przecudny, te krechy mnie powalają. Strój też ładny, mogłabym się troche przyczepić do butów, ale okej, zostawiam jak jest   | 
|   | 
|  10.02.2014, 18:13 | #19 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Layla - podoba mi się. Ma świetną fryzurkę   Jeannette - również mi się podoba (nawet nie mogę stwierdzić, która bardziej  ). Styl retro jak najbardziej Tobie wyszedł. Podoba mi się jej makijaż   | 
|   | 
|  10.02.2014, 18:41 | #20 | 
| Zarejestrowany: 13.01.2009 Skąd: z pudełka w kształcie serca Wiek: 27 Płeć: KobietaPostów: 663 Reputacja: 10 |  Odp: Simy by BlueJayWay 

Jeannette wygląda świetnie, choć kształt jej twarzy nie przypadł mi do gustu. Wolałabym bardziej wychudzoną i wyrazistą, ta przypomina ziemniaka. :3 Ma za to świetne oczy i makijaż, fryzura i kolorystyka włosów również mi się podoba. Dolna warga powinna być nieco szersza. Nie podoba mi się za to zupełnie jej sukienka. Jej krój, ta zakładka przy dekolcie, kolor.. Całość okej, 7/10

__________________ [img]http://i60.************/rmsqdg.gif[/img] | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |