![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze. Nowa simka. Znalazłam płytkę z poradnika do The Sims 3, na której są różne dodatki. Co prawda, nie wszystkie są fajne, ale te fajne ściągnęłam.
![]() Zbliżenie na twarz: ![]() ![]() ![]() Strój codzienny: ![]() Wizytowy: ![]() Piżama: ![]() Sportowy: ![]() Kąpielowy: ![]() Ubranie wyjściowe: ![]() Wiem, robię podobne simki do wcześniejszych ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ta już różni się od poprzedniczek i podoba mi się chyba najbardziej. Zmieniłabym chyba tylko brwi na nieco jaśniejsze, a tak poza tym jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
fajne ma te papcie do pidżamy
![]() ![]()
#15 |
|
![]()
Cześć. Tym razem, jednak ściągnęłam dodatki
![]() ![]() ![]() Twarz: ![]() ![]() ![]() Strój codzienny: ![]() Wizytowy: ![]() Piżama: ![]() Sportowy: ![]() Kąpielowy: ![]() Wyjściowy: ![]() + zdjęcie w grze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Natalia jest ładna, ale ma zbyt szpiczasty podbródek. Podoba mi się jej fryzura i łagodne spojrzenie
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Jejku, jest ładna, ale przyznam szczerze, że nie ma w niej nic specjalnego. Bardzo maxisowa, fryzura ma kiepski mesh, czy jakkolwiek się to tam pisze, kolor też nieładny. No i te brwi...
Ale jako całość prezentuje się pozytywnie, wszystko co mi się nie podoba, już wypisałam. Twórz, twórz! ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Simka jest całkiem ładna. Ma bardzo fajną fryzurę! Jej strój też mi się podoba. Jedyne do czego bym się przyczepiła do makijaż, nie przypadł mi do gustu.
Dałabym jej 7/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|