![]() |
#11 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zakładasz konto na photobucket.com, ************ albo na innej podobnej stronie hostingowej. Zmniejszasz na komputerze zdjęcia (jest również opcja zmniejszenia zdjęć podczas ładowania na stronę, ale nie polecam - strony lubią psocić i zdarza się, że fotki wracają do oryginalnego rozmiaru), pamiętaj że maksymalny rozmiar zdjęć wynosi 800x600 px lub 600x800 px. Aby było widoczne na forum w formie obrazka wpisujesz w poście [ img]link do obrazka[/ img] BEZ SPACJI. I gotowe
![]() Użycie póz zawsze było dozwolone ![]()
|
![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bardziej szczegółowa wersja instrukcji powyżej: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59456
Jeszcze tip dla tych, którzy chcieliby wziąć udział w edycji TS2, ale niekoniecznie widzi im się wywalać skiny: http://bootstrap.modthesims.info/sho...d.php?t=256203 Zanim dostanę za to ochrzan: autorka wyraźnie zaznaczyła, że są to niezmienione, wzięte prosto z plików gry skiny przerobione na wersję custom specjalnie z myślą o tych graczach, którzy mają zamienniki. Oczu niestety nie znalazłam ;< Przy okazji chciałam jeszcze powiedzieć, że poziom prac jest na wysokim poziomie i większość z nich mi się podoba - mowa szczególnie o TS3. I ta ilość zgłoszeń - WOW! ![]() Jeśli przeżyję ten tydzień i nie wpadnę ostatecznie w studencką depresję (ewent. nie zwalą się na mnie kolejne sprawozdania do napisania), to chętnie też coś zmajstruję - głównie po to, żeby zrobić tym kilku (zakładam, że na jednej się nie skończy!) pracom konkurencję ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 09.06.2014 - 06:03 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Supermoderator