![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wystarczy że będziesz mieć 4,5 gwiazdki to po jakims czasie ci dadzą. A ja dostałam simmy i przeprowadziłam się do innego mieszkania to mi ta nagroda mi znikneła. Teraz przez to mam tylko dwie: sreban dla piosenkarza i srebna dla modelki, a tak to bym miała jeszcze simmy, naszczęście zrobiłam zdjęcie kiedy ją dostałam...
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A jak się przeprowadzałaś, to tamte dwie zostały? Bo pamiatki wakacyjne i nagrody zwierzakow chyba znikają po przeprowadzce, prawda?
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nie bo jak się przeprowadziłam to jeszcze nie miałam tych dwóch srebrnych
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
I to jest właśnie głupie, że wszystkie dotychczasowe pamiątki i nagrody, po przeprowadzce znikają
![]() ![]() ![]() Miałem nadzieję, że chociaż nagrody za sławę da się jakos zachować |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
ja mam juz dosc tej nagrody simmy :roll: co chwile mi ja daja oszalec mozna :wink: a innej nagrody jeszcze nie dostalem
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No ale temat jest już chyba skończony, więc chyba można go zamknąć
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
KM1 to sobie ją sprzedawaj. Przynajmiej kasę dostaniesz. A im dłużej będziesz ją trzymał, tym będzie cenniejsza. Przynajmiej tak jest z nagrodami zwierzaków i z wyspy wakacyjnej.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
ja wygrałam za dobrą zabawe na wyspie wakacyjnej i jak była w domu to jakby się postarzała... cena jej była coraz mniejsza
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Może za długo ją trzymałaś??
Ja za każdym razem jak jestem, to dostaję Złotą Szyszkę :wink: |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|