![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Chyba ten, który pisał o tym kocie sam go miał (ale w głowie...). Niczego takiego nie ma...
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Wątpię żeby takie coś było. Duchy mnie odwiedzały, ale tylko gdy miałam grobowiec.
|
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.TO. JEST. BUJDA. MIESZKAM.NA.UROCZYSKU.JUŻ.500.DNI. I ŻADNYCH , MÓWIE WAM , TROLLI NIE BYŁO!!!!!! Wieżycie we wszystko, co usłyszycie, no ludzie! 2.Ale jak już tak bardzoooo chcecie powiedzieć o tych plotkach, to wchodzicie na mój nowy temat (jedyny , narazie, taki na forum) "ploty i pogłoski o abrze" i bazgrolicie se do woli. Dziękuję. -------------- Poźdro dla wszystkich! ![]() |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:
Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu! (Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury) |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)
|
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Nie wierzcie w te wszystkie plotki!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 24.02.2005 - 17:11 |
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
nie coś takiego nie istnieje osobiście mieszkałam w abrakadabrowie 200 dni jedna simka jeden sim z dzieckiem ale nic takiego sie nie zdarzyło ale za to na całej działce miałam chyba z 20 fasoli i tych małych drzewek 10 a kryształów - wszystkie jakie istnieją i smoki tyllko mi te smoki po 10 dniach uciekały aha jak pzrze te 200 dni siedziałam na muchomorze to miałam prawie całą działkę w muchomorach bo a ich nie zbierałamale nigdy mi sie nie zjawił kot z czerwonymi oczami a ja zawsze jak simoewie spali patrolowałam ulice bo kto wie może sie duch bez głowy zjawi albo smród trola więc patrzałam ale kotk to nigdy nie byłó
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ten cały wampir i troll i duch i ktos tam bez głowy to po prostu... ZAKLĘCIA!! "Piekna i Bestia" faceci zamieniaja sie w trolla, wampira, wilkołaka i jeżdźca bez głowy!! A magiczny nektar = Duch!! Kot to Kali Starys ma czerwone oczy i jestczarny to zwykły kot u mnie przesiaduje całymi dniami (u smoka)
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|