Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.09.2004, 18:54   #11
gryzia
Guest

Ja mieszkalam na tej jednej dzialce no i nic ciekawego poprostu nudy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.09.2004, 19:04   #12
Robert
Guest

Wink Uh,uh...

Chyba ten, który pisał o tym kocie sam go miał (ale w głowie...). Niczego takiego nie ma...

stare 03.10.2004, 12:36   #13
Pinia
Guest

Domyślnie

Wątpię żeby takie coś było. Duchy mnie odwiedzały, ale tylko gdy miałam grobowiec.

stare 17.02.2005, 16:50   #14
♪Suzka♪
Guest

Mad Ratunku.

Cytat:
Napisał Adziczka
Hello! ^_^

Slyszalam, ze kiedy dlugo mieszka sie w abrakadabrowie i gdy sie bardzo dobrze czaruje nasza dzialke w nocy odwiedza jakis dyskretny, czarny kot z czerowonymi oczami i ze jest malo zauwazalny :wacko: Czy to prawda? Czy ktos z was go widzial ?! Ja osobiscie, nie
Dobra, dosyć tego : może nie zauważyliście, ale na forum jest MILIARD tematów w stylu: "po 300 dniach mieszkania na uroczysku przyjdzie troll bez głowy" (sic!) albo: "jak długo bedziesz mieszkać w abrakadabrowie to bedziesz miał wybuchający składnik"...z lekka mnie to wnerwia, więc przeczytajcie, z łaski swej ten tekst i NIE DAWAJCIE TAKICH TEMATÓW!!!!!:
1.TO. JEST. BUJDA. MIESZKAM.NA.UROCZYSKU.JUŻ.500.DNI. I ŻADNYCH , MÓWIE WAM , TROLLI NIE BYŁO!!!!!! Wieżycie we wszystko, co usłyszycie, no ludzie!
2.Ale jak już tak bardzoooo chcecie powiedzieć o tych plotkach, to wchodzicie na mój nowy temat (jedyny , narazie, taki na forum) "ploty i pogłoski o abrze" i bazgrolicie se do woli. Dziękuję.
--------------
Poźdro dla wszystkich!

stare 22.02.2005, 20:38   #15
§Saphira§
Guest

Domyślnie Strachy na lachy

co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)

stare 23.02.2005, 13:48   #16
♪Suzka♪
Guest

Mad No to niech ktoś da zdjęcie tego trolla!

Cytat:
Napisał Saphira
co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)
No jasne że to bzdury! Dobrze mówisz Saphira...człowiek aż się łapie za głowę, jak coś takiego widzi!!!!!!!Jakiś troll beż głowy...wampir...boshe m ó j boshe! A jeśli ktoś widział (albo twierdzi, że widział) tego trolla czy co tam, to nich da tutaj zdjątko! I bez wymówek, że się nie zrobiło (ups, troche przesadziłam...sorka), bo ja nie sądzę, żeby na całym forum nikt nie mieszkał 300 dni (ja mieszkałam 500 i nic mi nie przylazłlo!!!!!!!!!!!) i nie zrobił zdjęcia trolla!!!!!!!!! Oczywiście, jeśli to prawda...a jeśli ktos ściąga se trolla z neta, to nich sie wstydzi!

stare 23.02.2005, 14:03   #17
§Saphira§
Guest

Domyślnie Bezgłowy kot?

O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)

stare 24.02.2005, 16:51   #18
♪Suzka♪
Guest

Mad Nie wierzcie w to!

Cytat:
Napisał Saphira
O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)
No jasne, że plotka!!!!!Dobrze powiedziałaś z tym harrym potterem... POWTARZAM:TO NIE PRAWDA!!!!! I ja naaaaprawdę jestem ciekawa, kto te wszystkie ploty rozpuszcza...hyba Will Wright z kompleksem nie doróbki w grze...ludzie nie wieżcie w to!!!!!!!
Nie wierzcie w te wszystkie plotki!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 24.02.2005 - 17:11

stare 25.02.2005, 18:34   #19
koralinka
Guest

Domyślnie

nie coś takiego nie istnieje osobiście mieszkałam w abrakadabrowie 200 dni jedna simka jeden sim z dzieckiem ale nic takiego sie nie zdarzyło ale za to na całej działce miałam chyba z 20 fasoli i tych małych drzewek 10 a kryształów - wszystkie jakie istnieją i smoki tyllko mi te smoki po 10 dniach uciekały aha jak pzrze te 200 dni siedziałam na muchomorze to miałam prawie całą działkę w muchomorach bo a ich nie zbierałamale nigdy mi sie nie zjawił kot z czerwonymi oczami a ja zawsze jak simoewie spali patrolowałam ulice bo kto wie może sie duch bez głowy zjawi albo smród trola więc patrzałam ale kotk to nigdy nie byłó troszke sie rozpisałam ale to szczegół

stare 10.07.2005, 13:01   #20
Jenny_Werles
Guest

Excl A ja mysle ze

Ten cały wampir i troll i duch i ktos tam bez głowy to po prostu... ZAKLĘCIA!! "Piekna i Bestia" faceci zamieniaja sie w trolla, wampira, wilkołaka i jeżdźca bez głowy!! A magiczny nektar = Duch!! Kot to Kali Starys ma czerwone oczy i jestczarny to zwykły kot u mnie przesiaduje całymi dniami (u smoka)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania