|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No tam jest po prostu napisane, że te skiny działają tylko z angielską wersją gry, a ludzie z Maxisa przestrzegają, że mogą nie działać, albo mogą wystąpić problemy z grą po ich zaistalowaniu. Później jest napisane, że wymagają Sims Gwiazda I na końcu, że język polski nie jest single-byte (nie mam pojęcia co to znaczy), a tylko użytkownicy posługujący się takimi językami mogą korzystać z tej wymiany
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
gdyby mi sie chcialo to moze i bym troche przetlumaczyl ale wątpie zebym pomógł więcej niz throw :roll:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ponieważ znam angielski w miarę dobrze więc postanowiłem Ci to przetłumaczyć:
Masz zamiar ściągnąć rzecz, która może używać innego języka niż wersja, którą masz zainstalowaną na komputerze, jeżeli używasz innego języka niż angielski. Przypominamy, że importowanie tych rzeczy z krzyżującymi się językami jest bardzo ryzykowne i Maxis/EA nie są odpowiedzialne za twoje możliwe zetknięcia się z problemami podczas pobierania naszej rzeczy i pracy tej rzeczy z twoją grą, lub próby przywrócenia twojej gry do pracy po zainstalowaniu tej rzeczy. Note: Będziesz musiał najpierw zainstalować dodatek TheSims SuperStar, żebyś mógł używać tego co od nas ściągniesz. Kliknij NEXT żeby zacząć ściąganie. Pozdrowionka ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czyli co mam zrobić??
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
daj se spokój :roll: tak ci zalezy na jakiejs piosenkarce ?? :wink:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No wydaje mi się, że raczej nic się nie da zrobić. Ale możesz spróbować zmienić język gry przed ściąganiem tego skina, a po ściągnięciu wrócić do polskiego, ale nie wiem, czy dzięki temu Shakira sie pojawi
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chyba nie, no bo tam pisze, że ona działa w języku angielskim (nie wiedzieć czemu) a w innym nie, więc mogą być problemy.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja nie za bardzo wiem o co tam moze chodzic... W kazdym razie po co ci Shakira ?!
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|