Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.07.2003, 13:42   #1
Hermiona Granger
Guest

Domyślnie

Trzeba naprawde dobrze znac j.angielski żeby odczytać ten tekst chętnie bym pomogła ale niestety mój poziom jest za niski... :wink:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.07.2003, 14:38   #2
galazek
Guest

Domyślnie

No tam jest po prostu napisane, że te skiny działają tylko z angielską wersją gry, a ludzie z Maxisa przestrzegają, że mogą nie działać, albo mogą wystąpić problemy z grą po ich zaistalowaniu. Później jest napisane, że wymagają Sims Gwiazda I na końcu, że język polski nie jest single-byte (nie mam pojęcia co to znaczy), a tylko użytkownicy posługujący się takimi językami mogą korzystać z tej wymiany

stare 22.07.2003, 14:38   #3
KM1
Guest

Domyślnie

gdyby mi sie chcialo to moze i bym troche przetlumaczyl ale wątpie zebym pomógł więcej niz throw :roll:

stare 22.07.2003, 15:34   #4
deme
Guest

Domyślnie

Ponieważ znam angielski w miarę dobrze więc postanowiłem Ci to przetłumaczyć:

Masz zamiar ściągnąć rzecz, która może używać innego języka niż wersja, którą masz zainstalowaną na komputerze, jeżeli używasz innego języka niż angielski. Przypominamy, że importowanie tych rzeczy z krzyżującymi się językami jest bardzo ryzykowne i Maxis/EA nie są odpowiedzialne za twoje możliwe zetknięcia się z problemami podczas pobierania naszej rzeczy i pracy tej rzeczy z twoją grą, lub próby przywrócenia twojej gry do pracy po zainstalowaniu tej rzeczy.

Note: Będziesz musiał najpierw zainstalować dodatek TheSims SuperStar, żebyś mógł używać tego co od nas ściągniesz.

Kliknij NEXT żeby zacząć ściąganie.

Pozdrowionka

stare 22.07.2003, 18:19   #5
Harry
Guest

Domyślnie

Czyli co mam zrobić??

stare 22.07.2003, 18:24   #6
KM1
Guest

Domyślnie

daj se spokój :roll: tak ci zalezy na jakiejs piosenkarce ?? :wink:

stare 22.07.2003, 18:29   #7
galazek
Guest

Domyślnie

No wydaje mi się, że raczej nic się nie da zrobić. Ale możesz spróbować zmienić język gry przed ściąganiem tego skina, a po ściągnięciu wrócić do polskiego, ale nie wiem, czy dzięki temu Shakira sie pojawi

stare 22.07.2003, 18:43   #8
Throw
Guest

Domyślnie

Chyba nie, no bo tam pisze, że ona działa w języku angielskim (nie wiedzieć czemu) a w innym nie, więc mogą być problemy.

stare 22.07.2003, 19:08   #9
deme
Guest

Domyślnie

Ja nie za bardzo wiem o co tam moze chodzic... W kazdym razie po co ci Shakira ?!

stare 22.07.2003, 19:10   #10
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Ja nie za bardzo wiem o co tam moze chodzic... W kazdym razie po co ci Shakira ?!
Widocznie ją lubi. Ja zresztą też

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania