|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Które rozszerzenie do gry TheSims jest najlepsze ? | |||
| Światowe Życie |
|
0 | 0% |
| Balanga |
|
0 | 0% |
| Randka |
|
0 | 0% |
| Wakacje |
|
0 | 0% |
| Zwierzaki |
|
0 | 0% |
| Gwiazda |
|
1 | 25.00% |
| Abrakadabra |
|
3 | 75.00% |
| Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#12 | ||||
|
Guest
|
mojim zdanie najlepsze sa abra , gwiazda i balanga a najlepsza randka
bo swiatowe zycie jest do dupy!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ------------- Cytat:
balanba nie jest zla jaitak nie robie nigdy przyjec(tylko czasami) sol na niej fajne przedmioty ------------ Cytat:
---------- Cytat:
Cytat:
dziwne !!! podoba cie sie nawet swiatowe zycie? [/quote] glupek z ciebie (rzesztol na pewno inni o mnie myslol to samo bo podoba mi sie the sims balanga) |
||||
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
za najgorszy dodatek uwazam balange- jedna wielka nooda!! <_<
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
:o Ja myślę chyba ,że The Sims, The Sims światowe życie, The Sims Balanga i Randka. Chyba najbardziej nie pogoba mi się The Sims Wakacje hehe dopra to tylke yoł :* :unsure:
|
|
|
|
#15 |
|
Reputacja: 10
|
Ja najbardziej lubię The Sims Zwierzaki bo tam jest najwiecej fajnych opcji. A najmniej nie lubię The Sims Gwiazda bo mi sie nie podoba i już.
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubię TS Zwierzaki bo kocham ZWIERZĘTA a najmniej TS Światowe Życie bo jest NUDNE i tyle...hehehe...
Pozdrawiam Ania
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
A ja nie mam zadnego dodatku buuuuuuuu
![]() ![]() ale mysle ze najbardziej chcialabym miec ZWIERZAKI a najmniej chyba ŚWIATOWE ŻYCIE.
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Mi się najwięcej podoba Sims Superstar, a najmniej... hmmm... Nie wiem, może rzeczywiście Światowe żeycie. Oprócz paru dodatków, praktycznie nie ma co robić, ten dodatek wcale nie bawi...
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Moja ulubiona czesc to GWIAZDA i wszystki mi sie podobają ale najgłupsza jest THE SIMS podstawowa wersja .
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Najbardziej lubię zwierzaki bo mozna mieć psa albo kota.Natomiast nie lubie światowego życia.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|