![]() |
#192 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez berata : 26.09.2005 - 15:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
a teraz kolejne pytanie z serii "niezlaezni nastolatkowie". jak wysłąć sima na studia tak, aby figurował jako "młody dorosły" a wyglądał jak nastolatek?
SimPe sobie z tym nie radzi....
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Właśnie że sobie radzi. Kiedy jest nastolatkiem, włączas SimPe i wybierasz opcję 'On Campus' czy jakoś tak... Może po prostu nie masz wersji zaktualizowanej do University.
Wiem, że się da, bo kiedyś tak robiłam. EDIT: Aha, żeby figurował jako młody dorosły... rzeczywiście, może się nie dać... ale na prawdę nie warto psuć sobie gry takim kombinowaniem. Ostatnio edytowane przez Vanillienné : 26.09.2005 - 16:58 |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
A ja pytanie do kodu:
Wpisuje kod aspirationpotions 35000(coś takiego - nie pamietam) Bo chceiałem simowi powiekszyć punkty, ale wyzerowało mi do 0 - dlaczego? |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Pyanie numer 2 (z serii "kurde, czemu mam taki byle jaki komputer"). filmiki. własciwie nieważne gdzie to wkleję, dotyczyny ts2.
mój komputer nie obsługuje "filmowania" wielkich wydarzeń (ak ślub, pierwszy pocałunek itp) w tej jakże hollywoodzki sposób. jest jakiś sposób na włączenie tego? (to nie wina karty graficznej.)
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Pewnie trochę nie na temt, ale problem mam poważny..
Nie znam się za bardzo na sprzęcie komputerowym, jednak wiem, że wymagania co do gry spełniam. Jednak po jej uruchomieniu, wybraniu otoczenia, drzewa stają się białymi pudełkami, a gdy wejdę w którąś z rodzin, dom nie posiada kolorów ani pomieszczenia. Są całe białe z dziwnymi napisami.. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ale to cholernie przeszkadza, bo ani tapet nie widać. Niczego.. Ktoś pomoże? ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Czy czsami do nż nie trzeba lepszej karty graficznej bo jak miałam ns to był obaz wyśmienity a teraz taki troche zamazany
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
co mozna zrobic z wirusem ktorego sim/ka zrobil/a w nagrodzie z pracy nauka? robi sie go tylko po to zeby wyrzucic? nie mozna nikogo otruc albo cos? lekasrtwo mozna wyrzucic, sprzedac lub zazyc a wirus co? taki pikus?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |