Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2004, 15:26   #191
Poziomka
Guest

Domyślnie

Ja raczej nie kupie TS2 napewno bedzie drogie ale moze mi sie uda od kogos pozyczyc a fryzury napewno beda sie zmieniac jak simsy beda dorastac bo przeciez bobas nie bedzie mial takiej samej fryzury jak np. ojciec no ale to nie jest ten dzial o tym mozemy pogadac w tematach o TS2 a ten jest o dziwnych sytuacjach z TS1 :lol:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2004, 15:37   #192
Zuziag
Guest

Domyślnie

Przypominam że to nie jest temat "simy są różne- czyli ciekawe co będzie w TS2"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 15:49   #193
Poziomka
Guest

Domyślnie

No wlasnie jakos tak zeszlismy z tematu wracamy! czy cos dziwnego przydarzylo ci sie w simowym domku? :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 19:17   #194
Czajniczek
Guest

Domyślnie

To jest normalne, ale mlo, że mówisz bo ktoś mógł nie wiedzieć.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 20:03   #195
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Oluś@Mar 23 2004, 08:06 PM
Siemka! Mnie się kiedyś przydarzyło też coś dziwnego. Raz jak grałam, a miałam takiego robota z Światowego Życia to kazałam mu posprzątać. Kiedy posprzątał, nagle zaczął podlewać kwiatki, a po chwili już masował kark mojemu Simowi!!! Nie wiedziałam o co mu chodzi... No ale zdarzyło mi się coś jeszcze. Bowiem pewnego razu gdy miałam niemowlę, a przyszedł dzień dorastania, zauważyłam, że mój młody Sim ma dziwaczną twarz! Mianowicie miał całą czarną twarz, a wyglądało to jak twarz Baba-Jagi! :lol: Ale mam jeszcze jedną informację. Kiedy macie ognisko (to musi być przynajmniej Randka) a Wasz Sim ma conajmniej 7 punktów charyzmy, to gdy usiądzie przy ogniu z kimś innym i zacznie opowiadać straszne historie, to co pewien czas będzie go odwiedzał duch (lub duchy) i będzie go gonił! Na razie kończę...
Mi się to wszystko przydarzyło i to wcale nie jest takkie dziwne, bo ten duch to jest normalne że sie pojawia dziwne by było gdyby np.sim zamienił się w ptaka i odleciał hehe
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 21:13   #196
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

ostatnio moja simka chciała umyć pieska... w pewnym momencie psiak zniknął i pojawił się obok. tak więc simka wkładał nic do wanny a piesek lewitowal tam gdzie ona miała dłonie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 21:18   #197
Ania_13
Guest

Domyślnie

Nie rozmarzajmy się niektóre rzeczy są nie możliwe...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 21:21   #198
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Zaria'dna@Mar 23 2004, 11:13 PM
ostatnio moja simka chciała umyć pieska... w pewnym momencie psiak zniknął i pojawił się obok. tak więc simka wkładał nic do wanny a piesek lewitowal tam gdzie ona miała dłonie
Miałam podobne sytuacje ale z tanczeniem,sim zaprosił simke do tańca ale jakoś stał obok niej i niby tańczyli razem ale każdy tańczył osobno.No wiecie o co mi chodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2004, 21:55   #199
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Zaria'dna@Mar 23 2004, 10:13 PM
ja mialem bardzo podobnie:
sim mial w zadaniach umycie psa, ale zniknelo mu to i pojwailo sie przyjecie goscia ktory wlasnie przyszedl jak sim przywital goscia to zaczal go myc i szczotkowac, a pies w tym czasie sam sie kapal latajac w powietrzu :lol: :lol:
tak jakby go jakies ufo przenosilo do tej miski :lol: :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2004, 13:01   #200
Sutek
Guest

Domyślnie

Ukash, powinienes byc dumny ze swojego Sima, on dba o higiene gosci przyjmowanych do domu, zeby nie nabrudzili :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania