![]() |
#192 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam gdzieś (zapomniałam gdzie), że simsy2 pets będą na konsole, a jak dotąd tylko podstawowa wersja została nanie wydana (tak mi się zdaje)...
Czyli ten dodatek może działać samodzielnie? Jeśli tak to chyba cena mogła by przekraczać cene innych dodatków... Co o tym myślicie? Ostatnio edytowane przez Aliish777 : 09.07.2006 - 21:47 |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
nie, dodatek to dodatek, nie będzie działał oddzielnie! :fist:
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Aliish777 : 10.07.2006 - 16:13 |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Na łamach serwisu Snooty Sims ukazały się dwa nowe artykuły na temat nadchodzącego, czwartego już rozszerzenia The Sims 2.
Jeden z tekstów zaczerpnięty został z serwisu Inpact Virtuel. Z niego dowiadujemy się, że w grze, na początku będziemy mieli do dyspozycji 15 ras kotów i 30 psów, jednak sami też będziemy mogli je stworzyć. Dodatkowo pojawią się takie zwierzęta jak świnki morskie czy ptaki. Naszych pupilków będziemy mogli tresować, a także kształcić im charaktery. Oczywiście pojawią się specjalne akcesoria dla zwierząt oraz zabawki. Dalej czytamy, że The Sims 2: Zwierzaki będzie dostępne dopiero w październiku na platformy takie jak Playstation 2, GameCube, PC, PSP, Nintendo DS i GBA. Druga część artykułu pochodzi z serwisu GameSpy, z którego został on nagle wycofany. Stamtąd dowiadujemy się o nowym miejscu spotkań - Central Parku - w którym będzie można kupić akcesoria dla naszych pupili. Podobno zwierzaki będą mogły pracować w show biznesie lub jako ochrona. Przypasujemy naszych podopiecznych tak, by Simy czuły się z nimi dobrze. Uwaga! Powyższe informacje nie są oficjalnym ogłoszeniem Maxisa! Mogą się okazać prawdą lub też plotką. Tekst pochodzi z: www.simsy.net |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Extra! Ale są plotki o jakimś innym dodatku na "D....."?
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Hę...? Zwierzaki po raz drugi?
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Moja mama byla w stanach i tam byly juz reklamy petsow. Podobno bedzie mozna tworzyc nowe rasy. Ja nie moge sie doczekac. I "szyku i elegancji" i "petsow".
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|