![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie ;]
Jesli wybiore sobie jakis stroj na zime bo tak jest w danym miescie to jak potem bede miala na druga pore rokq ?? Ps; Jeszcze nie mam ich zainstalowanych wiec sie pytam ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
jak wybierzesz strój na zimę (to się chyba nazywa ubranie wierzchnie) to sim się będzie w nie ubierał automatycznie przy wyjściu z domu jeżeli jest zimno.
A jak wróci do pomieszczenia to znow automatem przebierze się w ubranie codzienne. I w takim będzie chodził po dworzu jeżeli będzie ciepło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nieprawda Bjork jeśli Zima się skończy i zacznie się wiosna to owszem wtedy kiedy jest zimno załozy wierzchni ciuch ale gdy uzna że jest ciepło to wyjdzie w ubraniu codziennym nastepna pora roku to lato bylo by bezsensem wychodzenie na gorac w kurtce zimowej wiec wychodzi sim w ubraniu codziennym w lato
Bjork edit: a cóż innego napisałam ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 16.12.2008 - 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
ej, a jesli jemu jest cieplo, a jest zima i nie zalozy ubrania wierzchnego to moze zamarznac???
|
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
fajniutka tutaj chodzi o temp. na dworze w zimę jeśli jest zimno na dworze ubierze się w ubranie wierzchnie, ale jeśli chcesz żeby zamarzł to postaw szafę na dworze i przebież się w bieliznę i tak po jakimś czasie jak będziesz robiła orła na śniegu czy lepiła bałwana czy też grała w bitwę na śnieżki to powoli będziesz marzła aż sim skostnieje i zamarznie i się przewróci na ziemię. Mam na dzieję, że pomogłem
![]()
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
hejka
![]() mam pytanie: ktoś wie jakie właściwości mają soki??? |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
Posłuchaj nie wystraczy poszukać takich tematów
było i mnóstwo tam będziesz miała wypisane wszytskie ![]()
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
a jak zamarznie to da sie go jakos odmrozic???
|
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da się, inny sim rozmraża go suszarką, ale trzeba szybko, bo może zamarznąć na śmierć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|